Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zacinanie w menu
Autor Wiadomość
wojtek199723 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 20/03/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
zacinanie w menu
witam od czasu aktualizacji 1.37 brak reakcji przycisków nowa gra menedżer modów itp na przycisk myszki aby uruchomić grę lub włączyć coś w menu po spójności plików problem znika w grze myszką mogę włączyć wszystko lecz gdy wyłączę grę i chce włączyć od nowa znow ten problem się pojawia
27/05/2020 02:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patryk1827 Offline
Patryk
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 412
Dołączył: 14/04/2020
Reputacja: 19
Podziękował: 239
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #2
RE: zacinanie w menu
Pokaż gameloga.

Sic Parvis Magna
(Wielkość od skromnych początków)
27/05/2020 03:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zacinanie się gry MrRaziel 6 266 27/05/2020 08:00 PM
Ostatni post: patryk1827
  Dobry sprzęt - zacinanie się gry bartek1611 32 4,052 06/03/2019 07:30 AM
Ostatni post: topiq

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości