Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
Autor Wiadomość
Setnik Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 24/02/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
Witam!
Zaktualizowałem ETS2 do najnowszej wersji (1.37x), zainstalowałem ProModsa oraz trochę modów działających pod wersję 1.37x. No i problem jest taki, że wyrzuca grę. Czasami przejadę całą trasę bez żadnych problemów, a czasami wywala po paru minutach. Zaznaczam, że jadę ciężarówką z modyfikacji. Z góry dziękuję za odpowiedzi Big Grin

(Dodaję log na Hostuje:
http://hostuje.net/file.php?id=72db906a4...8859fe1916
Witam!
Zaktualizowałem ETS2 do najnowszej wersji (1.37x), zainstalowałem ProModsa oraz trochę modów działających pod wersję 1.37x. No i problem jest taki, że wyrzuca grę. Czasami przejadę całą trasę bez żadnych problemów, a czasami wywala po paru minutach. Zaznaczam, że jadę ciężarówką z modyfikacji. Z góry dziękuję za odpowiedzi Big Grin

(Dodaję log na OneDrive:
https://onedrive.live.com/?cid=1D2090E4A...ot&o=OneUp
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/05/2020 04:41 PM przez Setnik.)
30/05/2020 03:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Old Ted Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 1,725
Dołączył: 09/05/2012
Reputacja: 52
Podziękował: 1710
Podziękowano mu 1833 raz(y)
Post: #2
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
Na OneDrive nic nie ma.
Po co zakładać dwa takie same tematy a na OneDrive nic nie ma.
30/05/2020 04:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Setnik Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 24/02/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
(30/05/2020 04:30 PM)Old Ted napisał(a):  Na OneDrive nic nie ma.

A zadziała na Hostuje?

http://hostuje.net/file.php?id=72db906a4...8859fe1916
30/05/2020 04:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Altair Offline
Assassins Master
****
Trucker

Skąd: Bełchatów
Liczba postów: 247
Dołączył: 06/08/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 39
Podziękowano mu 95 raz(y)
Post: #4
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
Może jakieś mody się "gryzą"?

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
31/05/2020 10:26 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Setnik
Setnik Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 24/02/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
(31/05/2020 10:26 AM)Altair napisał(a):  Może jakieś mody się "gryzą"?

Wyrzuciłem mody z folderu "mod", które nie działały. Wczoraj 2h trasy bez problemu Wink. Zobaczymy, czy tak zostanie
31/05/2020 05:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Altair Offline
Assassins Master
****
Trucker

Skąd: Bełchatów
Liczba postów: 247
Dołączył: 06/08/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 39
Podziękowano mu 95 raz(y)
Post: #6
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
Czyli najprawdopodobniej to co napisałam Smile Mody się 'gryzły'

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
05/06/2020 08:28 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Setnik
Setnik Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 24/02/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
No i długo nie trzeba było czekać, gra znowu zaczęła wyrzucać. Na starym profilu miałem przejechane około 200.000km i szkoda było mi go wyrzucać, ale spróbowałem, aby sprawdzić czy na nowym profilu gra zadziała. Stworzyłem garaż w Lublanie (Ljubljana). Gdy pojadę tak jak mi GPS każe (w każdym kierunku mapy tam każe jechać) to po max 2-3 minutach gra wyrzuca. Spróbowałem też pojechać w drugą stronę. Problemów nie było, przejechałem pierwsze zlecenie i było wszystko super. Podjąłem następne i jeszcze przed granicą z Chorwacją (realnie rejon Novo Mesto) gra wyrzuciła. Nie jest to problem złej wersji modyfikacji, ponieważ wczoraj wszystkie sprawdziłem. Dorzucam .log (1 link) oraz listę modyfikacji, które stosuję oraz w jakiej kolejności (2 link). Mam nadzieję, że ktoś da radę pomóc ;D

game.log -> http://hostuje.net/file.php?id=1d1764b4d...e7a59ac72f

lista modyfikacji -> http://hostuje.net/file.php?id=8a6fec91c...d4b94523f6
12/06/2020 06:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rene-GAD Offline
Forumowy GAD
****
Trucker

Skąd: Nowa Sól / Berlin
Liczba postów: 2,570
Dołączył: 09/05/2014
Reputacja: 144
Podziękował: 3216
Podziękowano mu 3442 raz(y)
Post: #8
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
Dark Skies to nie jest czasem mod pogodowy do moda pogody od Freak`a ?? Jak tak to pewnie się gryzie z Brutality Graphic

poza tym straszny bajzel w układance modów.
Na górze pogoda, potem wszystko od pierdół po trucki, naczepy i AI
potem mapy.

1.37 ETS 2 + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + DAF XF105 by Vad&K
1.37 ATS + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + Kenworth K100-E / Freigthliner FLB / Petrebilt 352
Naczepy typu "gabaryt" by Jazzycat ; AI by Jazzycat

Image
12/06/2020 08:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Setnik
Setnik Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 24/02/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
Teraz będzie lepiej? Znam kolejność tylko PM więc teraz tak ustawiłem "na chłopski rozum". Na początku pogoda, mapy, traffic, i takie pierdoły jak route advisor etc.

http://hostuje.net/file.php?id=e239cf143...d9f9d2dd88
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/06/2020 08:43 PM przez Setnik.)
12/06/2020 08:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rene-GAD Offline
Forumowy GAD
****
Trucker

Skąd: Nowa Sól / Berlin
Liczba postów: 2,570
Dołączył: 09/05/2014
Reputacja: 144
Podziękował: 3216
Podziękowano mu 3442 raz(y)
Post: #10
RE: Problemy z grą ETS2 (wersja 1.37x ProMods)
Co do zestawów map to zajrzyj w moim podpisie Smile

1.37 ETS 2 + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + DAF XF105 by Vad&K
1.37 ATS + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + Kenworth K100-E / Freigthliner FLB / Petrebilt 352
Naczepy typu "gabaryt" by Jazzycat ; AI by Jazzycat

Image
12/06/2020 08:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problemy z aktualizacją 1.37 TQERX 2 351 06/05/2020 06:53 AM
Ostatni post: TQERX
  Problemy z grą na multiplayer PolskiPolak28 2 280 22/02/2020 04:20 PM
Ostatni post: PolskiPolak28
  Dwa problemy Dexter 5 574 03/10/2018 05:44 PM
Ostatni post: kazan1234

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości