Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
V-Sycn / Synchronizacja pionowa
Autor Wiadomość
xXxMatixXx Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Końskie
Liczba postów: 22
Dołączył: 08/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #1
V-Sycn / Synchronizacja pionowa
Cześć wszystkim
Ostatnio zastanawiałem się czy warto grać w ETS2 z włączoną synchronizacją pionową, bo z włączoną karta jednak odpoczywa i jest tylko 50% w użyciu a nie 90%, słyszałem również że wtedy karta może podbić użycie i bez problemu wczytać obiekty w mieście itd. Czy to prawda? Warto grać z włączonym v-synciem i czy on jakoś psuje rozgrywkę? Wiem że w FPS nie warto bo gra zaczyna ''pływać'' ale w symulatorze czy coś to psuje?

Image
02/06/2020 08:45 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gatki Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 18
Dołączył: 10/08/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #2
RE: V-Sycn / Synchronizacja pionowa
Przy mocnej grafice można Sobie włączyć, karta nie potrzebnie ma się pocić przy mało wymagającej grze.
06/06/2020 11:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
patryk1827 Offline
Patryk
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 412
Dołączył: 14/04/2020
Reputacja: 19
Podziękował: 239
Podziękowano mu 348 raz(y)
Post: #3
RE: V-Sycn / Synchronizacja pionowa
Ja synchronizację pionową mam włączoną w trybie ekonomicznym (najbardziej polecam tą opcję) i dzięki temu pozwoliłem sobie zwiększyć skalowanie i jakość niektórych tekstur jak roślinności czy obiektu i działa elegancko. Grafika daję radę (nawet przy tak dużym zbiorze modów).

Sic Parvis Magna
(Wielkość od skromnych początków)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07/06/2020 11:21 AM przez patryk1827.)
07/06/2020 11:21 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości