Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Radio
Autor Wiadomość
Rpach3 Offline
Wzium!
**
Użytkownik

Skąd: Bielawa
Liczba postów: 39
Dołączył: 16/10/2019
Reputacja: 1
Podziękował: 7
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #1
Radio
Hej wy też nie możecie się połączyć z radiową trójką w ETS2? Bo od pewnego czasu zauważyłem, że jak się z nią łączę to nie działa. Inne stacje działają.

Wziumm!
13/06/2020 08:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateuszpaluch Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: busko zdrój
Liczba postów: 24
Dołączył: 22/06/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 16
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #2
RE: Radio
a nie mam tej radiowej trójki w est2 to ci nie powiem
02/08/2020 04:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marian Kot Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 197
Dołączył: 28/07/2017
Reputacja: 10
Podziękował: 107
Podziękowano mu 257 raz(y)
Post: #3
RE: Radio
Musisz zaktualizować link do radia wszystko masz podane w tym poradniku
http://etrucks.pl/thread-51967.html
a tu link do radia
http://w.dktr.pl:8000/trojka3.ogg

02/08/2020 08:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rpach3 Offline
Wzium!
**
Użytkownik

Skąd: Bielawa
Liczba postów: 39
Dołączył: 16/10/2019
Reputacja: 1
Podziękował: 7
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #4
RE: Radio
(02/08/2020 08:38 PM)Marian Kot napisał(a):  Musisz zaktualizować link do radia wszystko masz podane w tym poradniku
http://etrucks.pl/thread-51967.html
a tu link do radia
http://w.dktr.pl:8000/trojka3.ogg

Dzięki wielkie i przepraszam za późną odpowiedź.

Wziumm!
25/09/2020 12:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości