Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak eventu
Autor Wiadomość
19Marcel78 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 28/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Brak eventu
Witam.
Mam kłopot bo gra nie widzi mi zleceń z nowego eventu SCS-u co nawet zauważyłem w komunikatach sprawdzając w konsoli.
Zauważyłem inne błędy ale to nie wpływa na grę choć ktoś by znalazł co mi się gryzie to byłbym zobowiązany
Game log: https://pastebin.com/yNMzyPFM
16/06/2020 12:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
abi.sztama Online
Vip
***
ViP

Skąd: Śląskie
Liczba postów: 382
Dołączył: 31/05/2020
Reputacja: 23
Podziękował: 283
Podziękowano mu 382 raz(y)
Post: #2
RE: Brak eventu
Czy masz połączoną grę z kontem World of Trucks ? Wybierając zlecenia z eventu korzystaj z "zamówień zewnętrznych". Do miejsca budowy mostu zlecenia są dostępne z następujących miast : Turyn, Mediolan, Werona, Suzarra, Parma, Bolonia, Florencja i Livorno.
Widzę, że grasz na mapach Promods + Poland Rebulding + RusMap. Zaleca się robienie eventów od SCS bez modyfikacji mapowych, ponieważ to może kolidować z oddawaniem i pobieraniem ładunków.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/06/2020 01:15 PM przez abi.sztama.)
16/06/2020 01:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
19Marcel78 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 28/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Brak eventu
Konto połączone, z tych miast szukałem zleceń ale w konsoli mam komunikat:
Cannot target company "gen_br_west" in city "genova_brigt".
16/06/2020 01:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
abi.sztama Online
Vip
***
ViP

Skąd: Śląskie
Liczba postów: 382
Dołączył: 31/05/2020
Reputacja: 23
Podziękował: 283
Podziękowano mu 382 raz(y)
Post: #4
RE: Brak eventu
(16/06/2020 01:15 PM)19Marcel78 napisał(a):  Konto połączone, z tych miast szukałem zleceń ale w konsoli mam komunikat:
Cannot target company "gen_br_west" in city "genova_brigt".

Dezaktywuj mapy z modyfikacji i spróbuj odpalić grę na czystej mapie od SCS
16/06/2020 01:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
19Marcel78 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 28/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Brak eventu
Tego się obawiałem wieczorem sprawdzę i dam znać czy na czystym będzie git.
Czy są jeszcze jakieś krytyczne błędy z tego loga?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/06/2020 03:41 PM przez 19Marcel78.)
16/06/2020 03:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
abi.sztama Online
Vip
***
ViP

Skąd: Śląskie
Liczba postów: 382
Dołączył: 31/05/2020
Reputacja: 23
Podziękował: 283
Podziękowano mu 382 raz(y)
Post: #6
RE: Brak eventu
(16/06/2020 03:40 PM)19Marcel78 napisał(a):  Tego się obawiałem wieczorem sprawdzę i dam znać czy na czystym będzie git.
Czy są jeszcze jakieś krytyczne błędy z tego loga?

Jest info o "Renault_Integral_1997_by_CyrusTheVirus na wersję 1.34. Jak masz ją aktywowaną w menadżerze modów to usuń to, ponieważ jest już ostro niekompatybilne.
16/06/2020 04:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
19Marcel78 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 28/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Brak eventu
Niestety na czystej mapie ten sam komunikat co wcześniej a co do Renault_Integral_1997_by_CyrusTheVirus to takiego moda nie mam wklejonego do folderu modów
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/06/2020 06:51 PM przez 19Marcel78.)
16/06/2020 06:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
abi.sztama Online
Vip
***
ViP

Skąd: Śląskie
Liczba postów: 382
Dołączył: 31/05/2020
Reputacja: 23
Podziękował: 283
Podziękowano mu 382 raz(y)
Post: #8
RE: Brak eventu
(16/06/2020 06:49 PM)19Marcel78 napisał(a):  Niestety na czystej mapie ten sam komunikat co wcześniej a co do Renault_Integral_1997_by_CyrusTheVirus to takiego moda nie mam wklejonego do folderu modów

Spróbuj wyrzucić wszystkie mody jakie posiadasz i odpal grę
16/06/2020 07:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
19Marcel78 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 8
Dołączył: 28/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Brak eventu
Wywalając mody znowu cofnie mnie do garażu i nie chce mi się na siłę znowu jechać 1000 km żeby to testować po prostu oleję ten event
17/06/2020 02:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
abi.sztama Online
Vip
***
ViP

Skąd: Śląskie
Liczba postów: 382
Dołączył: 31/05/2020
Reputacja: 23
Podziękował: 283
Podziękowano mu 382 raz(y)
Post: #10
RE: Brak eventu
Możesz użyć komendy w konsoli "goto" i wpisujesz włoskie miasta, z których są zlecenia. Konsolę włącza się tyldą "~". Najpierw musisz ją aktywować w pliku config.cfg
17/06/2020 02:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości