Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Kaganiec"
Autor Wiadomość
_Y0ogi_ Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Pleszew // Wlkp.
Liczba postów: 409
Dołączył: 04/07/2017
Reputacja: 8
Podziękował: 176
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #1
"Kaganiec"
Siemanko, mam problem z ograniczeniem prędkości mam załączoną opcję ograniczenia prędkości, a mimo to mogę jechać zamiast 90km/h mogę 100km/h. Wszystkie możliwe ustawienia resetowałem do ustawień "domyślnych" i nie przyniosło to żadnego efektu. Spotkał sie ktoś kiedyś z takim czymś i wie jak to rozwiązać ??
10/07/2020 07:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Drax. Offline
king of de rołd
****
Trucker

Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Liczba postów: 451
Dołączył: 25/02/2019
Reputacja: 57
Podziękował: 1148
Podziękowano mu 660 raz(y)
Post: #2
RE: "Kaganiec"
Na płaskim czy z górki? 2smiech

Image
Image
10/07/2020 07:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
_Y0ogi_ Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Pleszew // Wlkp.
Liczba postów: 409
Dołączył: 04/07/2017
Reputacja: 8
Podziękował: 176
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #3
RE: "Kaganiec"
(10/07/2020 07:53 PM)Drax. napisał(a):  Na płaskim czy z górki? 2smiech

Pod Górę i na płaskim 2smiech2smiech
10/07/2020 07:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Drax. Offline
king of de rołd
****
Trucker

Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Liczba postów: 451
Dołączył: 25/02/2019
Reputacja: 57
Podziękował: 1148
Podziękowano mu 660 raz(y)
Post: #4
RE: "Kaganiec"
Jakieś modyfikacje może masz wgrane?
Na jakich ciągnikach się to dzieje?

Image
Image
10/07/2020 08:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
_Y0ogi_ Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Pleszew // Wlkp.
Liczba postów: 409
Dołączył: 04/07/2017
Reputacja: 8
Podziękował: 176
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #5
RE: "Kaganiec"
(10/07/2020 08:05 PM)Drax. napisał(a):  Jakieś modyfikacje może masz wgrane?
Na jakich ciągnikach się to dzieje?

Mod graficzny, krone, akcesoria, RJL
I dzieje sie to na S'ce z samej gry i właśnie na RJL
10/07/2020 08:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości