Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
scania RJL niedziałający klason
Autor Wiadomość
mateuszpaluch Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: busko zdrój
Liczba postów: 24
Dołączył: 22/06/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 16
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #1
scania RJL niedziałający klason
MÓJ LOG Z GRY
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

oto lista modów które używam https://abload.de/image.php?img=ets2_202..._wuk4f.png
https://abload.de/image.php?img=ets2_202..._l1kf9.png
https://abload.de/image.php?img=ets2_202..._74ju9.png
https://abload.de/image.php?img=ets2_202..._37jue.png

werja gry 1.38
jak kikam gużik h a mam wszyskie dżwięki na maxa to i tak moja cięrarówska nie trąmbi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/07/2020 08:53 PM przez mateuszpaluch.)
30/07/2020 03:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
limowski Offline
\(ツ)/
******
Moderator

Skąd: Limkowice
Liczba postów: 2,121
Dołączył: 19/02/2014
Reputacja: 209
Podziękował: 3721
Podziękowano mu 3297 raz(y)
Post: #2
RE: scania RJL niedziałający klason
1. Czy mod na Scanię, którego używasz jest dostosowany do posiadanej przez Ciebie wersji gry?

2. Czy poza bazową modyfikacją Scani RJL używasz jakichś innych modyfikujących ją? Jeśli tak to ją wyłącz i sprawdź czy pomoże.

3. Zostaw w managerze modów mody mapowe i bazową modyfikację Scanii RJL i sprawdź czy zacznie działać, jeśli tak to dodawaj pojedynczo kolejne modyfikacje i sprawdzaj która spowoduje problem.

4. Kup sobie klakson pneumatyczny, np taki: https://allegro.pl/oferta/trabka-powietr...8251739067

Image Image
01/08/2020 08:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Drax. , PLAYER
mateuszpaluch Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: busko zdrój
Liczba postów: 24
Dołączył: 22/06/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 16
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #3
RE: scania RJL niedziałający klason
(01/08/2020 08:03 PM)limowski napisał(a):  1. Czy mod na Scanię, którego używasz jest dostosowany do posiadanej przez Ciebie wersji gry?

2. Czy poza bazową modyfikacją Scani RJL używasz jakichś innych modyfikujących ją? Jeśli tak to ją wyłącz i sprawdź czy pomoże.

3. Zostaw w managerze modów mody mapowe i bazową modyfikację Scanii RJL i sprawdź czy zacznie działać, jeśli tak to dodawaj pojedynczo kolejne modyfikacje i sprawdzaj która spowoduje problem.

4. Kup sobie klakson pneumatyczny, np taki: https://allegro.pl/oferta/trabka-powietr...8251739067



1 mam tą scanie RJL Scania R & Streamline ona mi działa na wersji 1.38
2ma te RJL Scania 4-series addon for RJL Scanias RJL_Scania_Fix_for_1.37 by Kast


skorzystałem z tego poradnika http://etrucks.pl/thread-41144-page-6.html
02/08/2020 06:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości