Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Russian Traffic Pack - który plik
Autor Wiadomość
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #1
Russian Traffic Pack - który plik
Witam, posiadam Promods, Rusmap i Poland Rebuilding, wgrałem też sobie inne mody m.in. Russian Traffic Pack który chyba... nie działa. W instrukcji jest coś takiego:


Cytat:Included versions for Russian maps (Russian vehicles only on Russian maps) and all other maps (Russian vehicles everywhere).
You must have in mod folder two files:
russian_traffic_pack_by_Jazzycat_v2.8_base.scs
and
russian_traffic_pack_by_Jazzycat_v2.8_def_for_non-russian_maps.scs
or
russian_traffic_pack_by_Jazzycat_v2.8_def_for_russian_maps.scs

Który plik mam wrzucić? Wrzuciłem ten drugi, tzn russian_traffic_pack_by_Jazzycat_v2.8_def_for_russian_maps.scs i podczas podróży po Białorusi spotykam sam normalny traffic. Okej, raz minąłem Ziła i Kamaza, ale mam też Truck Traffic Pack i podejrzewam że to stamtąd się wzięły.
Jak zrobić żeby to działało? Gram na wersji 1.35, na 1.30 z podobnym configiem nie było tego problemu
31/07/2020 09:42 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
romek-5 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: RBR
Liczba postów: 75
Dołączył: 06/11/2014
Reputacja: 3
Podziękował: 49
Podziękowano mu 97 raz(y)
Post: #2
RE: Russian Traffic Pack - który plik
Wrzucasz russian_traffic_pack_by_Jazzycat_v2.8_base.scs, a drugi to do wyboru w zależności gdzie chcesz żaby AI się poruszało.
Russian_traffic_pack_by_Jazzycat_v2.8_def_for_non-russian_maps.scs, będą jeździć wszędzie, a russian_traffic_pack_by_Jazzycat_v2.8_def_for_russian_maps.scs, tylko po rosyjskich mapach (obszarach).

ETS2 DLC + ProMods 2.45 + ROEX 2.5 + RusMap 2.0 + Southern Region 7.9.0 + Swedish Islands Map 1.10 + The Great Steppe 1.2 + YKSRSK 2.1.1 + Road to Aral 1.2 + ProMods Middle-East Add 2.45 + Israel-Lebanon Open Border
31/07/2020 10:28 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #3
RE: Russian Traffic Pack - który plik
A to dziwne, bo wrzuciłem to tak jak mówisz i ich nie spotykam, obecnie jeżdząc po Białorusi.

Wrzucam log, może ktos zerknie i sprawdzi czy się prawidłowo wczytuje
http://www.wklejto.pl/848794
31/07/2020 10:33 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 108
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #4
RE: Russian Traffic Pack - który plik
Podbijam temat
02/08/2020 12:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Który laptop wybrać? elemelek19 5 597 31/01/2020 08:34 PM
Ostatni post: Kuba_
  Który sprzęt wybrać? kwk0906 4 1,216 13/05/2017 05:43 PM
Ostatni post: kwk0906
  Plik Sii i autoparkowanie zeus123 0 705 26/12/2015 12:05 PM
Ostatni post: zeus123

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości