Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETS2 Blenda
Autor Wiadomość
AliPolaco Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: KTA
Liczba postów: 55
Dołączył: 11/11/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 124
Podziękowano mu 46 raz(y)
Post: #1
ETS2 Blenda
Siema jak zrobić przeźroczystą blendę?

02/08/2020 07:20 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Matekones Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 111
Dołączył: 29/03/2014
Reputacja: 16
Podziękował: 744
Podziękowano mu 341 raz(y)
Post: #2
RE: ETS2 Blenda
Maty musisz zmienić na przezroczyste, weź np szkło etc skopuj i poustawiaj ściemnienie etc
03/08/2020 04:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: AliPolaco
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Blenda Maty (zmodek - ets2) Matekones 2 1,599 17/09/2019 01:47 PM
Ostatni post: PLAYER
  Pomoc w dodaniu blenda Hood ETS2 pytania? rzempek24 0 1,198 04/11/2016 05:18 PM
Ostatni post: rzempek24
  [Szukam] Blenda do Streamline. Stoneridge 0 1,187 12/01/2015 05:06 PM
Ostatni post: Stoneridge
  Problemy z blendą CzesieK_BS 0 1,416 10/08/2014 10:24 PM
Ostatni post: CzesieK_BS

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa