Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Zmodeler3
Autor Wiadomość
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 452
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 452
Podziękowano mu 498 raz(y)
Post: #1
Problem z Zmodeler3
Siemka, od rana mam problem ze zmodeler 3, o 1 w nocy jeszcze działało normalnie a od rana takie coś ze licencji nie mam a jest jeszcze na 12 dni

Image

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03/08/2020 02:07 PM przez Adriano1151.)
03/08/2020 02:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Matekones Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 97
Dołączył: 29/03/2014
Reputacja: 12
Podziękował: 307
Podziękowano mu 222 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z Zmodeler3
Wejdz na strone zrob validate, skopiuj klucz i tutaj wklej shift plus v
03/08/2020 02:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adriano1151
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 452
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 452
Podziękowano mu 498 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z Zmodeler3
na stronie Klucz i Platforma ID jest taka sama co w programie

03/08/2020 02:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 452
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 452
Podziękowano mu 498 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z Zmodeler3
O dobra udało sie Big Grin , Dzieli leci plusik Big Grin

03/08/2020 02:26 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Matekones Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 97
Dołączył: 29/03/2014
Reputacja: 12
Podziękował: 307
Podziękowano mu 222 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z Zmodeler3
Musisz zrobic validate tak jak tutaj

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. by Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść., on Flickr
03/08/2020 02:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adriano1151
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 452
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 452
Podziękowano mu 498 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z Zmodeler3
No u mnie to inaczej wyglądało ale udało sie ogarnąć Smile

03/08/2020 02:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Matekones
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 452
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 452
Podziękowano mu 498 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z Zmodeler3
Siemka
Wróciłem z trasy i nudzi mi sie w domu to chciałem w zmodzie sie pobawić ale kurde nie mogę Sie zalogować w programie Zmodeler i nie mogę wybrać mojego laptopa , robię tak jak na instrukcji i nic, Wcześniej Komputer swiecił sie na niebiesko a teraz szaro.
a w zmodzie jak wchodzę w dział licencji to pisze by zarejestrować platforme id

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08/02/2021 07:00 AM przez Adriano1151.)
08/02/2021 07:00 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Zmodeler3] Problem z teksturami ( Czerwone Texture Not Found ) PiekarniKk 4 640 21/04/2020 06:09 AM
Ostatni post: PiekarniKk
  problem z exportem zmodeler3 sebi12 3 668 22/05/2019 02:15 PM
Ostatni post: Ajgol3
  Problem z butlą od gazu, Zmodeler3 jakjapowojaku111 6 921 30/07/2018 01:29 PM
Ostatni post: Borsuk
  ZModeler3 zmiana napisu. NightmareX 1 720 23/03/2018 04:31 PM
Ostatni post: Kamień
  Pomoc zmodeler3 Paweł. 1 1,076 12/01/2016 01:17 PM
Ostatni post: Paweł.

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa