Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Zmodeler3
Autor Wiadomość
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 576
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 687
Podziękowano mu 667 raz(y)
Post: #1
Problem z Zmodeler3
Siemka, od rana mam problem ze zmodeler 3, o 1 w nocy jeszcze działało normalnie a od rana takie coś ze licencji nie mam a jest jeszcze na 12 dni

Image

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03/08/2020 04:07 PM przez Adriano1151.)
03/08/2020 04:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Matekones Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 111
Dołączył: 29/03/2014
Reputacja: 16
Podziękował: 744
Podziękowano mu 341 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z Zmodeler3
Wejdz na strone zrob validate, skopiuj klucz i tutaj wklej shift plus v
03/08/2020 04:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adriano1151
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 576
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 687
Podziękowano mu 667 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z Zmodeler3
na stronie Klucz i Platforma ID jest taka sama co w programie

Image
03/08/2020 04:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 576
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 687
Podziękowano mu 667 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z Zmodeler3
O dobra udało sie Big Grin , Dzieli leci plusik Big Grin

Image
03/08/2020 04:26 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Matekones Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 111
Dołączył: 29/03/2014
Reputacja: 16
Podziękował: 744
Podziękowano mu 341 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z Zmodeler3
Musisz zrobic validate tak jak tutaj

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. by Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść., on Flickr
03/08/2020 04:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adriano1151
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 576
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 687
Podziękowano mu 667 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z Zmodeler3
No u mnie to inaczej wyglądało ale udało sie ogarnąć Smile

Image
03/08/2020 04:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Matekones
Adriano1151 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 576
Dołączył: 23/10/2018
Reputacja: 21
Podziękował: 687
Podziękowano mu 667 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z Zmodeler3
Siemka
Wróciłem z trasy i nudzi mi sie w domu to chciałem w zmodzie sie pobawić ale kurde nie mogę Sie zalogować w programie Zmodeler i nie mogę wybrać mojego laptopa , robię tak jak na instrukcji i nic, Wcześniej Komputer swiecił sie na niebiesko a teraz szaro.
a w zmodzie jak wchodzę w dział licencji to pisze by zarejestrować platforme id

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08/02/2021 09:00 AM przez Adriano1151.)
08/02/2021 09:00 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z exportem zmodeler3 sebi12 3 1,284 22/05/2019 04:15 PM
Ostatni post: Ajgol3
  Problem z butlą od gazu, Zmodeler3 jakjapowojaku111 5 1,890 30/07/2018 02:52 PM
Ostatni post: jakjapowojaku111
  ZModeler3 zmiana napisu. NightmareX 1 1,176 23/03/2018 06:31 PM
Ostatni post: kamyczek
  Pomoc zmodeler3 Paweł. 1 1,505 12/01/2016 03:17 PM
Ostatni post: Paweł.
  Zmodeler3 nie importuje modelu. sasiad89993 0 1,338 06/06/2015 12:48 PM
Ostatni post: sasiad89993

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa