Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przerywanie zleceń
Autor Wiadomość
kuba04 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 08/06/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
Przerywanie zleceń
Witam

Mam problem,gram na wersji 1.36, mapy Promods 2.43,Rusmap 2.0. South Region, Romania Extended. Wszystko działa normalnie, dziś zrobiłem sobie przerwę w trakcie zlecenia i po włączeniu miałem komunikat że wykryto zmiany w grze i mój pojazd został przeniesiony do bazy startowej. Nie wgrywałem żadnych nowych modyfikacji. W czym może być przyczyna problemu?
11/08/2020 07:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 193
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 17
Podziękowano mu 29 raz(y)
Post: #2
RE: Przerywanie zleceń
Być może, jeśli masz jakąś ciężarówkę z workshopu na Steamie, jej autor mógł w niej coś zmienić, chociaż nie każda ingerencja w trucki kończy się komunikatem o wykryciu zmian w grze.
11/08/2020 07:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kuba04 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 08/06/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: Przerywanie zleceń
(11/08/2020 07:53 PM)Krashang napisał(a):  Być może, jeśli masz jakąś ciężarówkę z workshopu na Steamie, jej autor mógł w niej coś zmienić, chociaż nie każda ingerencja w trucki kończy się komunikatem o wykryciu zmian w grze.

Nie mam ciężarówki z workshopu, do dziś wszystko działało normalnie i pojawił się ten błąd.
11/08/2020 07:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ra0p Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Reggio di Calabria
Liczba postów: 10
Dołączył: 09/11/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Przerywanie zleceń
Sprawdzałeś może czy nie resetuje ci się ekonomia ? To znaczy czy komenda g_force_economy_reset jest ustawiona na 1 czy na 0. Jeżeli na zero to na pewno nie wina ekonomii
11/08/2020 09:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości