Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działają światła
Autor Wiadomość
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 53
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #1
Nie działają światła
Siemka, mam problem. W żądnej ciężarówce nie działają światłą mogę je zapalić ale ich nie widać, nie oświetlają drogi ani nic w kabinie się podświetla wszystko ale światła zewnętrzne się nie świecą.
Log: https://pastebin.com/m8GEr3ib
Mody które używam: https://youtu.be/ek4rSTzW_Nc
13/08/2020 01:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 53
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #2
RE: Nie działają światła
Tak to wygląda w grze: https://www.youtube.com/watch?v=UsnjY3AM...e=youtu.be
13/08/2020 09:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Strzeleckyy Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 155
Dołączył: 31/12/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 119
Podziękowano mu 99 raz(y)
Post: #3
RE: Nie działają światła
Jaka wersja gry? może być tak że posiadasz Dafa od Vadika na nie tą wersje gry, a Vadik coś grzebał przy światłach.
14/08/2020 06:10 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 53
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #4
RE: Nie działają światła
1.37, ale to w każdej ciężarówce nie działa
14/08/2020 07:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Strzeleckyy Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 155
Dołączył: 31/12/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 119
Podziękowano mu 99 raz(y)
Post: #5
RE: Nie działają światła
Mody graficzne bądź jakieś Flare packi?
14/08/2020 10:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,962
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 148
Podziękował: 274
Podziękowano mu 2763 raz(y)
Post: #6
RE: Nie działają światła
Dobra rada na przyszłość. Stwórz sobie drugi profil tylko do testowania modów, włączaj po kolei mody aż znajdziesz winowajcę. Modów nie masz zbyt wiele, łatwiej Tobie zweryfikować która modyfikacja powoduje błąd niż pytać innych czy wiedzą co jest powodem błędu, wersji gier oraz wersji modów jest multum, to trochę wróżenie z fusów Wink.

ImageImage
14/08/2020 10:52 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 53
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #7
RE: Nie działają światła
Muszę chyba wykonać reinstal ETS'A, bo nawet na czystym profilu nie działają próbowałem na 1.37 i 1.38 i dalej to samo nawet spójność pliki i nic.
14/08/2020 11:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 53
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #8
RE: Nie działają światła
Może coś w configu mam nie tak?
https://pastebin.com/7npz7Fuh
14/08/2020 12:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 53
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #9
RE: Nie działają światła
Problem rozwiązany usunąłem config i wszystko już działa.
14/08/2020 01:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Skiny które zrobiłem nie działają FluSu 0 383 10/07/2019 07:36 PM
Ostatni post: FluSu

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości