Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Duży Problem
Autor Wiadomość
Mercedes95 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 18/08/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Duży Problem
Witam, mam pewien problem, który mnie napotkał już 2 raz... . Od pewnego czasu grałem w ETS 2 na singlu. Osiągnięcia porobione wszystkie miasta Turcji Rosji odkryte. Było public beta 1.38. Przyjechałem z wakacji zaktualizowałem do 1.37 żeby prograc na Multiplayer. Zaktualizowała się i okazało się że muszę robić konto od nowa... Wszystkie miasta trasy trzeba na nowo robić...
18/08/2020 02:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 194
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 17
Podziękowano mu 29 raz(y)
Post: #2
RE: Duży Problem
Niestety, zapisy gry nie są kompatybilne w dół. Ze starszej wersji do nowej przejdą po aktualizacji i cofnięciu do garażu, ale w drugą stronę to nie działa
18/08/2020 03:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Mercedes95
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 895
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 66
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2478 raz(y)
Post: #3
RE: Duży Problem
Trza było wcześniej odwiedzić forum, to byś się dowiedział że zawsze robi się w takim przypadku kopie profilu i zapisów.
18/08/2020 03:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Mercedes95
Mercedes95 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 18/08/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Duży Problem
[quote='RadolSzczecin' pid='360599' dateline='1597767350']
Trza było wcześniej odwiedzić forum, to byś się dowiedział że zawsze robi się w takim przypadku kopie profilu i zapisów.
[/quotee
aha to brawo... I znowu wszytko na nowo Sad
A mozesz podpowiedzieć gdzie szukać tego? Jak to Robixc przynajmniej będę wiedział na przyszlosc.
18/08/2020 03:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 194
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 17
Podziękowano mu 29 raz(y)
Post: #5
RE: Duży Problem
Skopiuj po prostu folder "profiles" gdzie indziej. Jak coś będzie nie tak z grą, usuń ten który się wtedy nadpisał i wrzuć zamiast niego bezpieczną kopię
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/08/2020 03:29 PM przez Krashang.)
18/08/2020 03:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mercedes95 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 18/08/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Duży Problem
(18/08/2020 03:29 PM)Krashang napisał(a):  Skopiuj po prostu folder "profiles" gdzie indziej. Jak coś będzie nie tak z grą, usuń ten który się wtedy nadpisał i wrzuć zamiast niego bezpieczną kopię

Dobrze a gdzie szukac folderu ,, profiles?? w Dokumenty --> Ets 2 ---> profiles?
Wczoraj zaczolem od nowa gre zapisalem. a folder dalje pusty.. ;/ chyba ze zle szukam.
19/08/2020 08:00 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krashang Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 194
Dołączył: 07/01/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 17
Podziękowano mu 29 raz(y)
Post: #7
RE: Duży Problem
Tak, Dokumenty -> Euro Truck Simulator 2 -> profiles
Folder z aktualnymi zapisami to właśnie ten, inne profiles z dopiskami .bak pochodzą z innych wersji
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19/08/2020 12:10 PM przez Krashang.)
19/08/2020 12:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości