Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomocy
Autor Wiadomość
Dawskikill Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Starachowice
Liczba postów: 49
Dołączył: 08/06/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 38
Podziękowano mu 19 raz(y)
Post: #1
Pomocy
Gdy chciałem zapisać template stało się coś takiego że mam jakieś dziwne linie zamiast normalnie budynków i wgl nw jak to naprawić pomocy pls tu fota : file:///C:/Users/Dawid/Documents/Euro%20Truck%20Simulator%202/screenshot/ets2_20200822_135957_00.png
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22/08/2020 01:23 PM przez Dawskikill.)
22/08/2020 01:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PLAYER Offline
Zabujca
***
ViP

Skąd: Tak
Liczba postów: 1,353
Dołączył: 17/05/2019
Reputacja: 113
Podziękował: 2863
Podziękowano mu 1266 raz(y)
Post: #2
RE: Pomocy
Fajne zdjęcie, szkoda, że nie działa.
22/08/2020 01:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawskikill
Drax. Offline
king of de rołd
****
Trucker

Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Liczba postów: 557
Dołączył: 25/02/2019
Reputacja: 60
Podziękował: 1665
Podziękowano mu 844 raz(y)
Post: #3
RE: Pomocy
XD
Zajmij się czymś innym niż gry.

Image
22/08/2020 01:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: PLAYER
BaKing Offline
Wsiok z Radomia
***
ViP

Skąd: Radom, Mazowieckie
Liczba postów: 370
Dołączył: 25/11/2019
Reputacja: 16
Podziękował: 175
Podziękowano mu 391 raz(y)
Post: #4
RE: Pomocy
Nie dałeś screena ale podejrzewam że masz włączoną opcje Wireframe, więc jak masz ją włączoną to ją wyłącz powinno pomóc

Image
26/08/2020 05:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno , Pablo1985a8
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa