Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy jest możliwość pominięcia limitu pracowników?
Autor Wiadomość
Coknes Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 16/08/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Czy jest możliwość pominięcia limitu pracowników?
Limit pracowników wynosi 278. Czy można w plikach to pozmieniać?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26/08/2020 10:46 AM przez Coknes.)
24/08/2020 09:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Czy grając na MP opłaca się zatrudniać pracowników? Szip 2 865 18/05/2017 12:18 PM
Ostatni post: Szip
  Czy można zainstalować DLC z str na orginalną gre i czy one zadziała michal109pl 4 1,430 06/04/2017 06:40 PM
Ostatni post: Darson
  Czy jest możliwość zmiany w ME Adam.J 2 842 29/12/2016 01:50 PM
Ostatni post: MAD MAX
  Ocena pracowników bartek1126 1 720 17/10/2016 12:16 PM
Ostatni post: Negan44

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości