Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy jest możliwość pominięcia limitu pracowników?
Autor Wiadomość
Coknes Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 16/08/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Czy jest możliwość pominięcia limitu pracowników?
Limit pracowników wynosi 278. Czy można w plikach to pozmieniać?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26/08/2020 12:46 PM przez Coknes.)
24/08/2020 11:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zatrudnianie pracowników MrTroII 2 979 28/12/2021 01:00 PM
Ostatni post: ToNieMrKuba
  Czy grając na MP opłaca się zatrudniać pracowników? Szip 2 1,923 18/05/2017 02:18 PM
Ostatni post: Szip
  Czy można zainstalować DLC z str na orginalną gre i czy one zadziała michal109pl 4 3,325 06/04/2017 08:40 PM
Ostatni post: Darson
  Czy jest możliwość zmiany w ME Adam.J 2 1,852 29/12/2016 03:50 PM
Ostatni post: MAD MAX
  Ocena pracowników bartek1126 1 1,619 17/10/2016 02:16 PM
Ostatni post: Negan44

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa