Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
Autor Wiadomość
Marcin668899 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
Mam problem ponieważ nie mam polskich nazw miast w rusmap.
22/09/2020 03:39 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BorUwa Offline
Russian Express Driver
***
ViP

Skąd: Biała Podlaska
Liczba postów: 853
Dołączył: 18/07/2017
Reputacja: 29
Podziękował: 1091
Podziękowano mu 1088 raz(y)
Post: #2
RE: Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
to może trzeba pobrać?


Image
22/09/2020 06:38 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marcin668899 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
Z tym że nie ma obecnie żadnej modyfikacji która spolszcza wszystkie miasta.
22/09/2020 12:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kalim Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Mazowsze
Liczba postów: 25
Dołączył: 08/04/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 29
Podziękowano mu 17 raz(y)
Post: #4
RE: Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
(22/09/2020 12:32 PM)Marcin668899 napisał(a):  Z tym że nie ma obecnie żadnej modyfikacji która spolszcza wszystkie miasta.

Spróbuj samemu spolszczyć, to nic trudnego Wink
22/09/2020 02:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marcin668899 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
Z tym że nawet nawet nie wiem który to plik i zapewne znaki "chińskie" są.
22/09/2020 02:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BorUwa Offline
Russian Express Driver
***
ViP

Skąd: Biała Podlaska
Liczba postów: 853
Dołączył: 18/07/2017
Reputacja: 29
Podziękował: 1091
Podziękowano mu 1088 raz(y)
Post: #6
RE: Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
Jest, znalazłem na tym forum...


Image
22/09/2020 02:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marcin668899 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
Na najnowszą wersję rusmap nie widziałem nigdzie.
23/09/2020 12:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Galaxy Offline
VIP
****
Trucker

Skąd: Dębica - Podkarpacie
Liczba postów: 629
Dołączył: 28/10/2017
Reputacja: 26
Podziękował: 401
Podziękowano mu 808 raz(y)
Post: #8
RE: Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
Mam najnowszego rusmapa i te spolszczenie dostępne w internecie działa tak jak trzeba, więc nie wiem w czym problem.

23/09/2020 01:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marcin668899 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/01/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Nie mam polskich nazw miast w rusmap.
Ja znalazłem tylko na wersję 1.34 i nie ma spolszczonych wszystkich miast bo w najnowszej wersji rusmap jest duzo nowych miast.
23/09/2020 02:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nie mam nazwy miejscowości w The Great Steppe Karol3000 0 76 05/11/2020 12:12 PM
Ostatni post: Karol3000
  Gra nie widzi PM i RusMap Zielony 5 608 12/09/2019 02:14 PM
Ostatni post: Zielony

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości