Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zamiana Ekranu Nawigacji
Autor Wiadomość
kamil2828 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 01/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Sad Zamiana Ekranu Nawigacji
Czy da się zastąpić ekran nawigacji ekranem z radia? Proszę o pomoc Sad
01/11/2020 07:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Galaxy Offline
VIP
****
Trucker

Skąd: Dębica - Podkarpacie
Liczba postów: 628
Dołączył: 28/10/2017
Reputacja: 26
Podziękował: 401
Podziękowano mu 808 raz(y)
Post: #2
RE: Zamiana Ekranu Nawigacji
Oczywiście, że się da. Jeśli tylko potrafisz obsługiwać program Zmodeler to podmieniasz teksture która jest na nawigacji na tą z radia i potem ją tylko dobrze dopasowujesz do tego ekranu. Podejrzewam również, że jest i prostsza droga, znaleźć mod na takie radia zamiast GPS'u i tam już raczej wystarczy tylko podmienić teksturę.

01/11/2020 07:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamil2828 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 01/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Zamiana Ekranu Nawigacji
(01/11/2020 07:05 PM)Galaxy napisał(a):  Oczywiście, że się da. Jeśli tylko potrafisz obsługiwać program Zmodeler to podmieniasz teksture która jest na nawigacji na tą z radia i potem ją tylko dobrze dopasowujesz do tego ekranu. Podejrzewam również, że jest i prostsza droga, znaleźć mod na takie radia zamiast GPS'u i tam już raczej wystarczy tylko podmienić teksturę.

Jeżdzę samochodami, i jak patrzę na ten ekran to odechciewa mi się gry. Gdy to wyłączę, jest puste pole. Też źle. Jak napisałeś o tym Zmodelerze, to nawet dobry pomysł. Tylko pierwszy raz o tym słyszę, ciężko będzie się z tym zapoznać i boję się że nie zepsuje gry, albo moda.
01/11/2020 07:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawskikill Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Starachowice
Liczba postów: 50
Dołączył: 08/06/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 38
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #4
RE: Zamiana Ekranu Nawigacji
Możesz też bez zmodeler 3 jeżeli auto ma włożononego dds od nawigacji to poprostu możesz go tylko podmienić i tyle

Image
01/11/2020 08:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kamil2828 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 01/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Zamiana Ekranu Nawigacji
Jak to zrobić?
03/11/2020 12:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawskikill Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Starachowice
Liczba postów: 50
Dołączył: 08/06/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 38
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #6
RE: Zamiana Ekranu Nawigacji
Zamieniasz dds

Image
03/11/2020 02:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TRANSWALBRZYCH Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 15/05/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #7
RE: Zamiana Ekranu Nawigacji
Wiem ze do skakanek sa na to mody jak nimi smigasz
09/11/2020 10:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak ekranu logowania w Multiplayer golab15pl 0 301 29/11/2018 04:07 PM
Ostatni post: golab15pl
  Zmiana tła w nawigacji. Rene-GAD 6 1,104 11/11/2017 08:21 PM
Ostatni post: iwan4672
  Zamiana zegarów europejskich na angielskie. Karpiu94 0 513 20/07/2017 08:48 PM
Ostatni post: Karpiu94
  Zmiana ekranu ładowania trybcio86 5 924 20/07/2017 06:11 AM
Ostatni post: trybcio86

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości