Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opcja "move"
Autor Wiadomość
Maxxx_2006 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 31/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Opcja "move"
Witam wszystkich. Otóż mam problem z jedną rzeczą, jak klikam M aby zmienić położenie to nie przesuwa się na jednej wysokości tylko ją zmianie. Co zrobić? Nie mogę w ten sposób łączyć ani prefabów ani ulic co trochę wkurza a dodatkowo nie będzie to działało z trafficiem AI w grze. Z góry dzięki Wink
02/11/2020 01:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BaKing Offline
Nietypowy Map Maker
**
Użytkownik

Skąd: Radom
Liczba postów: 58
Dołączył: 25/11/2019
Reputacja: 4
Podziękował: 9
Podziękowano mu 39 raz(y)
Post: #2
RE: Opcja "move"
Gdy klikniesz klawisz M i ci się pojawią 2 strzałki (żółta i czerwona) spróbuj zmienić klawiszem TAB, jeśli nie pomoże to usuń folder editor.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
No Taki Se Człowiek z Radomia
02/11/2020 04:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Opcja "move" Heywood 1 603 01/01/2020 05:25 PM
Ostatni post: Heywood
  Chodniki opcją brush Zygzaczeq 2 642 02/05/2019 06:35 PM
Ostatni post: Zygzaczeq

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa