Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd przy zapisie mapy w ME
Autor Wiadomość
Olek005 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 22/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Błąd przy zapisie mapy w ME
Witam, mam problem z map edytorem. Mianowicie podczas zapisu gry wyskakuje error i nie da się zapisać mapy. Próbowałem wielu metod ale dalej mam to samo. Jestem otwarty na propozycje jak można by to rozwiązać Smile
28/11/2020 11:56 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,037
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 75
Podziękował: 2522
Podziękowano mu 1122 raz(y)
Post: #2
RE: Błąd przy zapisie mapy w ME
(28/11/2020 11:56 AM)Olek005 napisał(a):  Witam, mam problem z map edytorem. Mianowicie podczas zapisu gry wyskakuje error i nie da się zapisać mapy. Próbowałem wielu metod ale dalej mam to samo. Jestem otwarty na propozycje jak można by to rozwiązać Smile

Z tego co napisałeś nikt ci nie wywróży jak jest przyczyna podaj chociaż wersje gry i czy masz zrobiony folder (base_map od wersji gry 1.38 czy 1.39) tam gdzie masz zainstalowaną grę

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
28/11/2020 01:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Olek005 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 22/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Błąd przy zapisie mapy w ME
(28/11/2020 01:40 PM)Adam.J napisał(a):  
(28/11/2020 11:56 AM)Olek005 napisał(a):  Witam, mam problem z map edytorem. Mianowicie podczas zapisu gry wyskakuje error i nie da się zapisać mapy. Próbowałem wielu metod ale dalej mam to samo. Jestem otwarty na propozycje jak można by to rozwiązać Smile

Z tego co napisałeś nikt ci nie wywróży jak jest przyczyna podaj chociaż wersje gry i czy masz zrobiony folder (base_map od wersji gry 1.38 czy 1.39) tam gdzie masz zainstalowaną grę

Mam wersje 1.39. Mam folder base a w nim folder map.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\base\map
Taką mam ścieżkę do tych folderów więc teoretycznie powinny zapisywać się zmiany z ME. A mi wyskakuje error
28/11/2020 02:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,719
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 70
Podziękował: 2152
Podziękowano mu 3958 raz(y)
Post: #4
RE: Błąd przy zapisie mapy w ME
(28/11/2020 11:56 AM)Olek005 napisał(a):  Mam wersje 1.39. Mam folder base a w nim folder map.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\base\map
Taką mam ścieżkę do tych folderów więc teoretycznie powinny zapisywać się zmiany z ME. A mi wyskakuje error

Zła nazwa folderu Panie Wink
Prawidłowa ścieżka jest taka:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\base_map

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28/11/2020 07:51 PM przez Bozo.)
28/11/2020 05:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adam.J
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa