Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z modami w FS19
Autor Wiadomość
PoopBall2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: A co cie to?
Liczba postów: 18
Dołączył: 25/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 9
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #1
Problem z modami w FS19
PROBLEMEM MOGĄ BYĆ MODY
Dzień nie za dobry.
Chciałem sobie pograć w FS19 na polskiej fermie. Pobrałem dużo modów, oczywiście polskich z paczki. rozpakowałem do folderu z modami i gra nie działa. Muszę powiedzieć, że na początek wszystko wygląda normalnie, włączam grę, ładuję się, nie może się załadować. Próbowałem raz 30 minut i dalej gra się ładowała. Modów jest 330, więc rozumiem że gra będzie się bardzo długo ładować, ale max. 10 minut (tak myślałem). A więc: Gra ładowała się: 30 minut, nie chciała się władować. A, muszę powiedzieć, że mam jeszcze Re-Shade i nie mogę go odinstalować.

PROSZĘ O POMOC

Mój kanał na youtube:Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
09/12/2020 08:24 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Szosa Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Breda (Netherlands)
Liczba postów: 258
Dołączył: 05/10/2019
Reputacja: 5
Podziękował: 163
Podziękowano mu 223 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z modami w FS19
Prawdopodobnie któryś mod jest ujowy i dlatego ci wywala grę

09/12/2020 09:10 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PoopBall2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: A co cie to?
Liczba postów: 18
Dołączył: 25/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 9
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z modami w FS19
(09/12/2020 09:10 AM)Szosa napisał(a):  Prawdopodobnie któryś mod jest ujowy i dlatego ci wywala grę

Oj, nie wiem, nie wiem. Skoro to była PACZKA modów, no to działają. Chociaż. Nie wiem czy nie chodziło o Windowsa 7, teraz mam win10, ale jest tak samo.

Mój kanał na youtube:Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
09/12/2020 10:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Szosa Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Breda (Netherlands)
Liczba postów: 258
Dołączył: 05/10/2019
Reputacja: 5
Podziękował: 163
Podziękowano mu 223 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z modami w FS19
Windows raczej nie ma nic do rzeczy, a paczka to wiesz. Ktos to co mial na dysku spakował i wrzucil w download.

09/12/2020 10:32 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Szosa Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Breda (Netherlands)
Liczba postów: 258
Dołączył: 05/10/2019
Reputacja: 5
Podziękował: 163
Podziękowano mu 223 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z modami w FS19
Byc moze tez za duzo modow na raz, stary fs obsługiwał np maks 80.

09/12/2020 10:34 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: PoopBall2
PoopBall2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: A co cie to?
Liczba postów: 18
Dołączył: 25/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 9
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z modami w FS19
(09/12/2020 10:34 AM)Szosa napisał(a):  Byc moze tez za duzo modow na raz, stary fs obsługiwał np maks 80.

Nie no. W pewnym momencie w folderze mod miałem ok. 400 i działało.

Mój kanał na youtube:Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
10/12/2020 06:55 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PoopBall2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: A co cie to?
Liczba postów: 18
Dołączył: 25/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 9
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z modami w FS19
(09/12/2020 10:34 AM)Szosa napisał(a):  Byc moze tez za duzo modow na raz, stary fs obsługiwał np maks 80.

Usunąłem WSZYSTKIE mody w folderze MOD i działaWykrzyknik!!

Mój kanał na youtube:Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
16/01/2021 04:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa