Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
save nie ładuje się z poziomu gry
Autor Wiadomość
adamets2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 116
Dołączył: 03/10/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 76
Podziękowano mu 37 raz(y)
Post: #1
save nie ładuje się z poziomu gry
Mam taki problem: save nie ładują się z poziomu gry. Te same save wchodzą poprzez "kontynuuj" lub jak wymuszę zamknięcie gry i je ładuję z poziomu wyboru profilu. Myślałem, że to wina modów gdzie mam prawie wszystko, ale dzisiaj grałem na samej mapie EAA gdzie jest tylko ta mapa z wyłączoną Europą i jakieś mody na ciężarówki i traffic i również tak się stało, że save się nie załadował z poziomu gry (gra się zawiesza po jakiś 2 min ładowania save). Nie mam jeszcze nigdzie własnej ciężarówki tylko szybkie zlecenia. Sprawdziłem integralność plików i jest ok. Bez modów tego nie ma. Zauważyłem też, że już wcześniej tak bywało jak było mniej modów, ale wtedy losowo - raz mi ładowało, a raz nie. Teraz w ogóle.

Czy to może być jakieś przeciążenie, że gra musi jakby z poziomu profilu je załadować ? Czy ilość profili może mieć znaczenie ? Tak to nie ma większych problemów.

Od 10 lat nie grałem w żadną grę i myślałem, że już do końca życia w nic nie zagram i we wrześniu 2020r ODKRYŁEM TĄ GENIALNĄ GRĘ jaką jest ETS2/ATS i nic już nie jest takie, jak wcześniej... Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06/01/2021 07:31 PM przez adamets2.)
06/01/2021 07:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adamets2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 116
Dołączył: 03/10/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 76
Podziękowano mu 37 raz(y)
Post: #2
RE: save nie ładuje się z poziomu gry
update: na zupełnie nowym profilu bez żadnych modów jest ten sam problem. Co ciekawe zauważyłem, że nie ładują się przeważnie stany gry gdzie nie ma wyznaczonej trasy. Tzn. po zakończeniu jakiegoś zlecenia nagrywam save i to się nie ładuje. Ładują się za to np. autosave z trasy. Oczywiście jak pisałem wcześniej: poprzez kontynuuj grę z menu wstępnego jest ok. Tylko jak już się jest w grze bywają te problemy. Zobaczymy jak będzie po kupnie ciężarówki bo na razie tylko szybkie zlecenia.

Od 10 lat nie grałem w żadną grę i myślałem, że już do końca życia w nic nie zagram i we wrześniu 2020r ODKRYŁEM TĄ GENIALNĄ GRĘ jaką jest ETS2/ATS i nic już nie jest takie, jak wcześniej... Smile
12/01/2021 11:20 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dobry sprzęt - zacinanie się gry bartek1611 34 5,478 04/04/2021 10:50 AM
Ostatni post: grisza141286
  ETS2 nie uruchamia się bioshadow313 0 150 14/01/2021 05:15 PM
Ostatni post: bioshadow313
  Logitech g29 nie kalibruje się Klaudek20 0 306 26/11/2020 10:22 PM
Ostatni post: Klaudek20
  Konsola się nie włącza Damiano 0 164 20/09/2020 07:49 AM
Ostatni post: Damiano
Big Grin Rus map nie chce się ładować AdrianPL28 1 279 24/08/2020 11:59 AM
Ostatni post: Krashang

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa