Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
save nie ładuje się z poziomu gry
Autor Wiadomość
adamets2 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 293
Dołączył: 03/10/2020
Reputacja: 3
Podziękował: 190
Podziękowano mu 151 raz(y)
Post: #1
save nie ładuje się z poziomu gry
Mam taki problem: save nie ładują się z poziomu gry. Te same save wchodzą poprzez "kontynuuj" lub jak wymuszę zamknięcie gry i je ładuję z poziomu wyboru profilu. Myślałem, że to wina modów gdzie mam prawie wszystko, ale dzisiaj grałem na samej mapie EAA gdzie jest tylko ta mapa z wyłączoną Europą i jakieś mody na ciężarówki i traffic i również tak się stało, że save się nie załadował z poziomu gry (gra się zawiesza po jakiś 2 min ładowania save). Nie mam jeszcze nigdzie własnej ciężarówki tylko szybkie zlecenia. Sprawdziłem integralność plików i jest ok. Bez modów tego nie ma. Zauważyłem też, że już wcześniej tak bywało jak było mniej modów, ale wtedy losowo - raz mi ładowało, a raz nie. Teraz w ogóle.

Czy to może być jakieś przeciążenie, że gra musi jakby z poziomu profilu je załadować ? Czy ilość profili może mieć znaczenie ? Tak to nie ma większych problemów.

Od 10 lat nie grałem w żadną grę i myślałem, że już do końca życia w nic nie zagram i we wrześniu 2020r ODKRYŁEM TĄ GENIALNĄ GRĘ jaką jest ETS2/ATS i nic już nie jest takie, jak wcześniej... Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06/01/2021 09:31 PM przez adamets2.)
06/01/2021 09:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adamets2 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 293
Dołączył: 03/10/2020
Reputacja: 3
Podziękował: 190
Podziękowano mu 151 raz(y)
Post: #2
RE: save nie ładuje się z poziomu gry
update: na zupełnie nowym profilu bez żadnych modów jest ten sam problem. Co ciekawe zauważyłem, że nie ładują się przeważnie stany gry gdzie nie ma wyznaczonej trasy. Tzn. po zakończeniu jakiegoś zlecenia nagrywam save i to się nie ładuje. Ładują się za to np. autosave z trasy. Oczywiście jak pisałem wcześniej: poprzez kontynuuj grę z menu wstępnego jest ok. Tylko jak już się jest w grze bywają te problemy. Zobaczymy jak będzie po kupnie ciężarówki bo na razie tylko szybkie zlecenia.

Od 10 lat nie grałem w żadną grę i myślałem, że już do końca życia w nic nie zagram i we wrześniu 2020r ODKRYŁEM TĄ GENIALNĄ GRĘ jaką jest ETS2/ATS i nic już nie jest takie, jak wcześniej... Smile
12/01/2021 01:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Stan gry, wczytanie profilu i save gry. DramaturgPL 5 1,969 21/09/2023 11:47 AM
Ostatni post: Krashang
  Wyłączanie się gry podczas zlecenia qki 1 489 16/05/2023 11:49 AM
Ostatni post: BukkaW
  Profil się nie ładuje z dlc slaXooo 6 1,322 19/04/2021 07:04 AM
Ostatni post: superpiotr4
  Dobry sprzęt - zacinanie się gry bartek1611 33 12,725 04/04/2021 12:50 PM
Ostatni post: grisza141286
  ETS2 nie uruchamia się bioshadow313 0 671 14/01/2021 07:15 PM
Ostatni post: bioshadow313

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa