Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czarny Ekran ETS 2 1.39.22 Radeon 530
Autor Wiadomość
sti3ch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Polska / Wałbrzych
Liczba postów: 3
Dołączył: 07/02/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Czarny Ekran ETS 2 1.39.22 Radeon 530
Siema! przychodzę tutaj z wielkim problemem jakim jest czarny ekran, gdy odpalam grę jest wszystko ok ale gdy włączę już rozgrywkę i jestem w pojeździe to po chwili zatrzymuje się gra i albo mnie z niej wywala albo się blokuje i muszę się wylogować z laptopa. Na pokładzie mam Intel Core i7-8550u, Karte Graficzną AMD Radeon 530, 16GB ram... laptop Dell inspiron 5770... Tutaj macie logi
game.crash - http://www.wklejto.pl/884562
game.log - http://www.wklejto.pl/884563
Codziennie sprawdzane jest czy są nowe aktualizacje i jest wszystko aktualne a w sobotę mam konwój i chciałbym na laptopie tym odpalić sobie gierkę na wysokich albo ultra bo mój zdechlak 5 letni musi mieć średnie...
07/02/2021 10:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
F34TH3R Offline
SztywnyFred
****
Trucker

Skąd: Bytów
Liczba postów: 146
Dołączył: 07/02/2019
Reputacja: 9
Podziękował: 153
Podziękowano mu 241 raz(y)
Post: #2
RE: Czarny Ekran ETS 2 1.39.22 Radeon 530
Szczerze to ja tu osobiście nie widzę nic niepokojącego. Masz jakieś modyfikacje?

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07/02/2021 11:04 PM przez F34TH3R.)
07/02/2021 11:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sti3ch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Polska / Wałbrzych
Liczba postów: 3
Dołączył: 07/02/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Czarny Ekran ETS 2 1.39.22 Radeon 530
Posiadałem ale wyłączyłem, ale także miałem inny save na którym grałem sobie bez modyfikacji i nie były dodane do tamtego tylko na tym co grałem:/ chciałbym wiedzieć co z moim laptopem...
08/02/2021 05:56 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
seba0506 :) Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: WZY
Liczba postów: 637
Dołączył: 20/09/2019
Reputacja: 15
Podziękował: 166
Podziękowano mu 586 raz(y)
Post: #4
RE: Czarny Ekran ETS 2 1.39.22 Radeon 530
Spróbuj stworzyć nowy profil bez modyfikacji
A jeśli to nie pomoże to zrób reinstall


(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08/02/2021 07:09 AM przez seba0506 :).)
08/02/2021 07:08 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sti3ch Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Polska / Wałbrzych
Liczba postów: 3
Dołączył: 07/02/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Czarny Ekran ETS 2 1.39.22 Radeon 530
(08/02/2021 07:08 AM)seba0506 :) napisał(a):  Spróbuj stworzyć nowy profil bez modyfikacji
A jeśli to nie pomoże to zrób reinstall

Nowość! odpaliłem ets i zmieniłem z ultra na wysokie i działa... ale laptop powinien odpalić w ultra:/ gorszy 20 razy komputer znajomego ma na ultra i odpala mu na ultra
08/02/2021 09:11 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
F34TH3R Offline
SztywnyFred
****
Trucker

Skąd: Bytów
Liczba postów: 146
Dołączył: 07/02/2019
Reputacja: 9
Podziękował: 153
Podziękowano mu 241 raz(y)
Post: #6
RE: Czarny Ekran ETS 2 1.39.22 Radeon 530
A gra się odpala na grafice zintegrowanej czy na radeonie?

08/02/2021 09:13 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 909
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 71
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2506 raz(y)
Post: #7
RE: Czarny Ekran ETS 2 1.39.22 Radeon 530
(08/02/2021 09:13 AM)F34TH3R napisał(a):  A gra się odpala na grafice zintegrowanej czy na radeonie?

A gamelog podawany jest dla dekoracji czy informacji?

Cytat:00:00:01.499 : [dxgi] Using adapter: Radeon ™ 530 (27.20.1034.6) [4086 MB]

Porównuje gamelog z moim i tak wszystko masz jednakowo dopiero widzę różnicę w linii 159
U Ciebie: 00:00:00.873 : uset g_gfx_quality "-1"
U mnie: uset g_gfx_quality "3"

Próbowałeś z powrotem dać na ultra?

Wejdź w zaawansowane ustawienia i tam "manualnie" sam ustaw wszystko na maksa.
Skalowanie na 400
Odświeżanie ekranu ustaw domyślne
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08/02/2021 03:01 PM przez RadolSzczecin.)
08/02/2021 02:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ETS2 - czarny ekran po wyborze miasta Krashang 8 899 30/07/2020 02:06 PM
Ostatni post: Krashang
  Czarny ekran po uruchomieniu Mikit95 3 374 21/07/2020 07:26 PM
Ostatni post: Mikit95

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa