Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Błąd po exporcie
Autor Wiadomość
Neroxx Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 01/10/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Wink Błąd po exporcie
Witam przychodzę z pytaniem dlaczego jak np dodam firanki przykładowo do rjl w zmodzie i wszystko robię zgodnie z poradnikami jak wyeksportować itd. to gra ich wgl nie widzi??
Lub na skinie pojawiają się dziwne kolory i np lotka pojawia się na leżance
Z góry dzk za podpowiedzi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22/02/2021 08:41 AM przez Neroxx.)
22/02/2021 08:34 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dymitry Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Suwałki
Liczba postów: 6
Dołączył: 17/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 11
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #2
RE: Błąd po exporcie
Nie zaznaczasz przy exporcie default variants?
22/02/2021 10:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Błąd w mappingu po exporcie Dymitry 0 87 21/02/2021 06:34 PM
Ostatni post: Dymitry
  [ME] Problem po exporcie modelu Dominiko 8 1,775 11/01/2017 10:49 PM
Ostatni post: MAD MAX
  [Zmod 2] Błąd po exporcie Łukasz23 20 6,094 23/08/2015 02:59 PM
Ostatni post: VresT
  [Blender] Problem ze światłami po exporcie MB MP4 [ETS2] KpA3 4 2,666 15/08/2015 02:13 PM
Ostatni post: KpA3
  Błąd po exporcie Decker 2 1,363 21/04/2015 05:49 PM
Ostatni post: Decker

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa