Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Route Advisor
Autor Wiadomość
slaws72 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 16/11/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Route Advisor
Witam .Mam taki problem zainstalowałem
Route Advisor i nie działa mi czas do rozładunku i odległość. Cały czas mam tą samą
20/04/2021 03:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
superpiotr4 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 125
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 6
Podziękował: 36
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #2
RE: Route Advisor
(20/04/2021 03:32 PM)slaws72 napisał(a):  Witam .Mam taki problem zainstalowałem
Route Advisor i nie działa mi czas do rozładunku i odległość. Cały czas mam tą samą
Podeślij game.log oraz powiedz masz jakieś inne mody?

Big GrinBig Grin Jeżeli wam pomogłem, lub spodobały się moje poradniki, zawsze możecie zostawić punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie bardzo dla mnie miło ale do niczego was nie zmuszam.

ETS2 odkryłem już w kwietniu 2019 roku i tak mnie się gra spodobała, że już we wrześniu ją zakupiłem. Bardzo mi się ona podoba.
20/04/2021 05:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 141
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 4
Podziękował: 42
Podziękowano mu 106 raz(y)
Post: #3
RE: Route Advisor
O ten w grze chodzi czy mod Route Advisor? Mi na 1.40 przestał prawidłowo działać jeden z modów właśnie. Używam póki co w ETS2 Route Advisor Mod Collection v5.1 pod 1.38-1.39 reszta typu KAAC wymiękła. W ATS znów działa Hemil's Route Advisor TT pod 1.38. Czekam na aktualizacje. Jak kolega wyżej pisze, daj znać jakie masz mody i wrzuć game.log na paste.bin i link wrzuć w temat. Ktoś zawsze spojrzy i pomoże o ile nie masz pirata.
20/04/2021 06:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
slaws72 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 16/11/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Route Advisor
(20/04/2021 06:20 PM)topiq napisał(a):  O ten w grze chodzi czy mod Route Advisor? Mi na 1.40 przestał prawidłowo działać jeden z modów właśnie. Używam póki co w ETS2 Route Advisor Mod Collection v5.1 pod 1.38-1.39 reszta typu KAAC wymiękła. W ATS znów działa Hemil's Route Advisor TT pod 1.38. Czekam na aktualizacje. Jak kolega wyżej pisze, daj znać jakie masz mody i wrzuć game.log na paste.bin i link wrzuć w temat. Ktoś zawsze spojrzy i pomoże o ile nie masz pirata.

chodzi o mod ,już tak mi się robi od 1.36 i co aktualizuje i instaluje to zawsze to samo cały czas czas i odległość stoi w miejscu a innych modów nie mam
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/04/2021 06:52 PM przez slaws72.)
20/04/2021 06:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
superpiotr4 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 125
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 6
Podziękował: 36
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #5
RE: Route Advisor
(20/04/2021 06:47 PM)slaws72 napisał(a):  
(20/04/2021 06:20 PM)topiq napisał(a):  O ten w grze chodzi czy mod Route Advisor? Mi na 1.40 przestał prawidłowo działać jeden z modów właśnie. Używam póki co w ETS2 Route Advisor Mod Collection v5.1 pod 1.38-1.39 reszta typu KAAC wymiękła. W ATS znów działa Hemil's Route Advisor TT pod 1.38. Czekam na aktualizacje. Jak kolega wyżej pisze, daj znać jakie masz mody i wrzuć game.log na paste.bin i link wrzuć w temat. Ktoś zawsze spojrzy i pomoże o ile nie masz pirata.

chodzi o mod ,już tak mi się robi od 1.36 i co aktualizuje i instaluje to zawsze to samo cały czas czas i odległość stoi w miejscu a innych modów nie mam

Jakbyś mógł podesłać na Pastebin.com game.log? Spróbuj też wywalić modyfikację z Rout Advisor, gdyż może być nieaktualna, tak jak kolega topiq sugeruje.

Big GrinBig Grin Jeżeli wam pomogłem, lub spodobały się moje poradniki, zawsze możecie zostawić punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie bardzo dla mnie miło ale do niczego was nie zmuszam.

ETS2 odkryłem już w kwietniu 2019 roku i tak mnie się gra spodobała, że już we wrześniu ją zakupiłem. Bardzo mi się ona podoba.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21/04/2021 09:07 AM przez superpiotr4.)
20/04/2021 07:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 141
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 4
Podziękował: 42
Podziękowano mu 106 raz(y)
Post: #6
RE: Route Advisor
No skoro od 1.36 nie działa, to jest już dość mocno nieaktualna. Jest taka zasada, że mody trzeba również aktualizować do danej wersji gry.
22/04/2021 11:58 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
superpiotr4 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 125
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 6
Podziękował: 36
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #7
RE: Route Advisor
(22/04/2021 11:58 AM)topiq napisał(a):  No skoro od 1.36 nie działa, to jest już dość mocno nieaktualna. Jest taka zasada, że mody trzeba również aktualizować do danej wersji gry.
Zgadza się Smile

Big GrinBig Grin Jeżeli wam pomogłem, lub spodobały się moje poradniki, zawsze możecie zostawić punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie bardzo dla mnie miło ale do niczego was nie zmuszam.

ETS2 odkryłem już w kwietniu 2019 roku i tak mnie się gra spodobała, że już we wrześniu ją zakupiłem. Bardzo mi się ona podoba.
22/04/2021 02:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa