Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tempomat
Autor Wiadomość
Grzego Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 13/01/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 4
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #1
Tempomat
Jest jakiś mod na tempomat aby działał od prędkości mniejszej niż 30 km/h? Na myszce ciężko jechać z jednostajną prędkością, a czasem przydało by się do manewrów itp. toczyć sie delikatnie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/04/2021 08:16 PM przez Grzego.)
20/04/2021 08:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
superpiotr4 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 124
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 6
Podziękował: 36
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #2
RE: Tempomat
(20/04/2021 08:15 PM)Grzego napisał(a):  Jest jakiś mod na tempomat aby działał od prędkości mniejszej niż 30 km/h? Na myszce ciężko jechać z jednostajną prędkością, a czasem przydało by się do manewrów itp. toczyć sie delikatnie.

Jak coś sprawdzę, odpowiem ci na to pytanie

Big GrinBig Grin Jeżeli wam pomogłem, lub spodobały się moje poradniki, zawsze możecie zostawić punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie bardzo dla mnie miło ale do niczego was nie zmuszam.

ETS2 odkryłem już w kwietniu 2019 roku i tak mnie się gra spodobała, że już we wrześniu ją zakupiłem. Bardzo mi się ona podoba.
21/04/2021 09:05 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PiekarniKk Online
piekarrrrrrrrrr
**
Użytkownik

Skąd: DPL
Liczba postów: 311
Dołączył: 26/05/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 182
Podziękowano mu 260 raz(y)
Post: #3
RE: Tempomat
w ustawieniach mozna zmienic od jakiej predkosci, mozna tempomat mozna odpalic Wink

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21/04/2021 09:16 AM przez PiekarniKk.)
21/04/2021 09:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: superpiotr4
superpiotr4 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 124
Dołączył: 02/09/2019
Reputacja: 6
Podziękował: 36
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #4
RE: Tempomat
(21/04/2021 09:15 AM)PiekarniKk napisał(a):  w ustawieniach mozna zmienic od jakiej predkosci, mozna tempomat mozna odpalic Wink

Widzę, że PiekarniKk mnie uprzedził Smile Tak, chciałem sprawdzić, czy rzeczywiście nie da się w ETS-ie 2 tego zrobić, ale widać, że się da.... Tak więc korzystaj Big GrinBig GrinBig Grin

Big GrinBig Grin Jeżeli wam pomogłem, lub spodobały się moje poradniki, zawsze możecie zostawić punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie bardzo dla mnie miło ale do niczego was nie zmuszam.

ETS2 odkryłem już w kwietniu 2019 roku i tak mnie się gra spodobała, że już we wrześniu ją zakupiłem. Bardzo mi się ona podoba.
21/04/2021 12:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Grzego Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 13/01/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 4
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #5
RE: Tempomat
Gdzie Wy tą opcje widzicie? Big Grin
21/04/2021 02:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
PiekarniKk Online
piekarrrrrrrrrr
**
Użytkownik

Skąd: DPL
Liczba postów: 311
Dołączył: 26/05/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 182
Podziękowano mu 260 raz(y)
Post: #6
RE: Tempomat
przez gre, w ustawieniach rozgrywki

21/04/2021 06:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Grzego Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 13/01/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 4
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #7
RE: Tempomat
W ustawieniach rozgrywki nie zauważyłem nic takiego. Jest tylko skok regulacji prędkości i inteligentny tempomat. A w configu to za bardzo nie wiem czego szukać, nie ma komendy cruise czy coś w tym stylu.
21/04/2021 06:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
prenrzyk Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 76
Dołączył: 03/12/2013
Reputacja: 1
Podziękował: 15
Podziękowano mu 14 raz(y)
Post: #8
RE: Tempomat
Też poproszę o namiary gdzie zmienić min prędkość włączenia tempomatu
22/04/2021 07:20 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 239
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 73
Podziękował: 497
Podziękowano mu 1130 raz(y)
Post: #9
RE: Tempomat
Nie da się ustawić minimalnej prędkości włączania tempomatu, domyślnie jest to 30km/h+ i ta wartość jest stała w grze Smile

Image
22/04/2021 08:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Grzego Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 13/01/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 4
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #10
RE: Tempomat
Koledzy wyżej twierdzą co innego Tongue
22/04/2021 08:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa