Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z ETS2
Autor Wiadomość
karpo Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 15/06/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Problem z ETS2
Witam , jestem nową osobą która chciałaby pograć w Euro Truck Simulator 2 , lecz mam jakiś problem ponieważ gdy wchodzę w save'a ( nie grałem jeszcze ani razu ) pasek ładuje mi się i gdy już załadowuję się do końca crushuje mi grę do pulpitu
szukałem w Internecie czemu może być to spowodowane ale nic nie znalazłem
Tutaj daje linka do logów
https://pastebin.com/5hYNnbFU

Liczę na szybką i precyzyjną odpowiedź co może być nie tak i jak to naprawić
pozdrawiam
15/06/2021 09:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Trzcianka
Liczba postów: 1,621
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 27
Podziękował: 907
Podziękowano mu 1951 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z ETS2
Na czystym profilu próbowałeś ruchamiać ??
15/06/2021 09:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BaKing Offline
Wsiok z Radomia
***
ViP

Skąd: Radom, Mazowieckie
Liczba postów: 387
Dołączył: 25/11/2019
Reputacja: 16
Podziękował: 175
Podziękowano mu 390 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z ETS2
I czy na 1 40 normalnie działało a na 1 41 nie no chyba że nie grałeś na 1 41, ewentualnie czy gra pochodzi ze zrodla o nazwie steam?

15/06/2021 10:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Trzcianka
Liczba postów: 1,621
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 27
Podziękował: 907
Podziękowano mu 1951 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z ETS2
Spróbuj jeszcze ustawić w config.cfg g_developer na 1 i g_minicon na 1.
Po uruchomieniu gry zobaczysz małą wersję konsoli gry.
Jest tam wartość VM (a przynajmniej powinna być). Obserwuj ją aż do momentu crasha gry. Chciałbym wiedzieć do jakiej maksymalnej wartości dochodzi ta zmienna.
15/06/2021 10:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
karpo Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 15/06/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z ETS2
(15/06/2021 09:53 PM)Daras94 napisał(a):  Na czystym profilu próbowałeś ruchamiać ??

tak jak pisalem pierwszy raz gralem w etsa i wszystko od nowa robilem
16/06/2021 12:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
karpo Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 15/06/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z ETS2
(15/06/2021 10:10 PM)BaKing napisał(a):  I czy na 1 40 normalnie działało a na 1 41 nie no chyba że nie grałeś na 1 41, ewentualnie czy gra pochodzi ze zrodla o nazwie steam?

tak jak wyżej napisałem chce zagrać pierwszy raz.
16/06/2021 01:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
karpo Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 15/06/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Problem z ETS2
(15/06/2021 10:38 PM)Daras94 napisał(a):  Spróbuj jeszcze ustawić w config.cfg g_developer na 1 i g_minicon na 1.
Po uruchomieniu gry zobaczysz małą wersję konsoli gry.
Jest tam wartość VM (a przynajmniej powinna być). Obserwuj ją aż do momentu crasha gry. Chciałbym wiedzieć do jakiej maksymalnej wartości dochodzi ta zmienna.

Vm : 6415
pokazywało mi warnings 12 errors 1
tym razem jak odpalałem to juz weszło mi do gry pokazało sie witamy w grze Euro Truck Simulator 2 i po chwili wywaliło
16/06/2021 01:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Szymuś. Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 217
Dołączył: 31/12/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 138
Podziękowano mu 176 raz(y)
Post: #8
RE: Problem z ETS2
Sprawdź spójność plików gry.
16/06/2021 02:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
karpo Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 15/06/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Problem z ETS2
(16/06/2021 02:14 PM)Szymuś. napisał(a):  Sprawdź spójność plików gry.

to nic nie daje , nie wychodzi żaden błąd
16/06/2021 02:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
karpo Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 15/06/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #10
RE: Problem z ETS2
wie ktoś jak mógłbym to naprawić Pytajnik
18/06/2021 12:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa