Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa konsola w grze
Autor Wiadomość
lukcio30 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 06/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Nie działa konsola w grze
Jeśli takie tematy były już poruszane na forum to przeprasza,ale mimo wszystko zapytam.
W pliku config zmieniłem odpowiednie wpisy:
uset g_developer "1" i uset g_console "1"
tak by w grze działała konsola włączana klawiszem "~"
Niestety po uruchomieniu gry(wersja gry 1.40.5.1s),po wciśnięciu klawisza tyldy konsola się nie wyświetla.
Posiadam klawiaturę SPC Gear GK550,ale po wciśnięciu klawisza tyldy konsola się nie wyświetla i konsolę w grze próbowałem też uruchomić używając innej klawiatury,ale konsola w grze po wciśnięciu klawisza tyldy nie wyświetla się.
Czy na posiadanej wersji gry działa konsola oraz co zrobić,by w samej grze po wciśnięciu klawisza tyldy bez problemu działała i wyświetlała się konsola?
Liczę na pomoc
22/06/2021 09:08 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
romek-5 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Podkarpacie, RZ
Liczba postów: 97
Dołączył: 06/11/2014
Reputacja: 5
Podziękował: 54
Podziękowano mu 120 raz(y)
Post: #2
RE: Nie działa konsola w grze
(22/06/2021 09:08 AM)lukcio30 napisał(a):  Jeśli takie tematy były już poruszane na forum to przeprasza,ale mimo wszystko zapytam.
W pliku config zmieniłem odpowiednie wpisy:
uset g_developer "1" i uset g_console "1"
tak by w grze działała konsola włączana klawiszem "~"
Niestety po uruchomieniu gry(wersja gry 1.40.5.1s),po wciśnięciu klawisza tyldy konsola się nie wyświetla.
Posiadam klawiaturę SPC Gear GK550,ale po wciśnięciu klawisza tyldy konsola się nie wyświetla i konsolę w grze próbowałem też uruchomić używając innej klawiatury,ale konsola w grze po wciśnięciu klawisza tyldy nie wyświetla się.
Czy na posiadanej wersji gry działa konsola oraz co zrobić,by w samej grze po wciśnięciu klawisza tyldy bez problemu działała i wyświetlała się konsola?
Liczę na pomoc

Image

Wszystko jest w jak najlepszym porządku.
22/06/2021 03:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Po aktualizacji do 1.50 nie działa na linuxie prenrzyk 0 97 24/05/2024 07:50 PM
Ostatni post: prenrzyk
  Kamera 0, ale nie działa F9. kamilkamil2828 6 6,202 29/08/2022 06:23 PM
Ostatni post: kajko
  Ponownie spakowany mod do scs nie działa raventes 15 2,186 02/07/2021 05:55 AM
Ostatni post: raventes
  Nie działa deszcz, dziwny znak na rejestracjach Nicram 6 2,536 17/12/2020 02:15 PM
Ostatni post: Przemko
  Konsola się nie włącza Damiano 0 752 20/09/2020 09:49 AM
Ostatni post: Damiano

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa