Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa konsola w grze
Autor Wiadomość
lukcio30 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 06/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Nie działa konsola w grze
Jeśli takie tematy były już poruszane na forum to przeprasza,ale mimo wszystko zapytam.
W pliku config zmieniłem odpowiednie wpisy:
uset g_developer "1" i uset g_console "1"
tak by w grze działała konsola włączana klawiszem "~"
Niestety po uruchomieniu gry(wersja gry 1.40.5.1s),po wciśnięciu klawisza tyldy konsola się nie wyświetla.
Posiadam klawiaturę SPC Gear GK550,ale po wciśnięciu klawisza tyldy konsola się nie wyświetla i konsolę w grze próbowałem też uruchomić używając innej klawiatury,ale konsola w grze po wciśnięciu klawisza tyldy nie wyświetla się.
Czy na posiadanej wersji gry działa konsola oraz co zrobić,by w samej grze po wciśnięciu klawisza tyldy bez problemu działała i wyświetlała się konsola?
Liczę na pomoc
22/06/2021 07:08 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
romek-5 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Podkarpacie, RZ
Liczba postów: 88
Dołączył: 06/11/2014
Reputacja: 5
Podziękował: 52
Podziękowano mu 113 raz(y)
Post: #2
RE: Nie działa konsola w grze
(22/06/2021 07:08 AM)lukcio30 napisał(a):  Jeśli takie tematy były już poruszane na forum to przeprasza,ale mimo wszystko zapytam.
W pliku config zmieniłem odpowiednie wpisy:
uset g_developer "1" i uset g_console "1"
tak by w grze działała konsola włączana klawiszem "~"
Niestety po uruchomieniu gry(wersja gry 1.40.5.1s),po wciśnięciu klawisza tyldy konsola się nie wyświetla.
Posiadam klawiaturę SPC Gear GK550,ale po wciśnięciu klawisza tyldy konsola się nie wyświetla i konsolę w grze próbowałem też uruchomić używając innej klawiatury,ale konsola w grze po wciśnięciu klawisza tyldy nie wyświetla się.
Czy na posiadanej wersji gry działa konsola oraz co zrobić,by w samej grze po wciśnięciu klawisza tyldy bez problemu działała i wyświetlała się konsola?
Liczę na pomoc

Image

Wszystko jest w jak najlepszym porządku.
22/06/2021 01:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ponownie spakowany mod do scs nie działa raventes 15 655 02/07/2021 03:55 AM
Ostatni post: raventes
  Kamera 0, ale nie działa F9. kamilkamil2828 3 1,663 06/01/2021 02:28 PM
Ostatni post: Kukasz
  Nie działa deszcz, dziwny znak na rejestracjach Nicram 8 1,212 17/12/2020 12:15 PM
Ostatni post: Przemko
  Konsola się nie włącza Damiano 0 259 20/09/2020 07:49 AM
Ostatni post: Damiano
  Nie działa multiplayer po aktualizacji ETS2 - steam Majeranek 2 791 15/04/2020 07:41 PM
Ostatni post: Majeranek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa