Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z lądowaniem
Autor Wiadomość
jay_8421 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 63
Dołączył: 20/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 3
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #1
Problem z lądowaniem
Witam.

Mam taki mały problem, że nie mogę "lądować" po użyciu F9 podczas używania kamery 0 lub komendy goto...
Jakieś pomysły na rozwiązanie?

Ps ostatnio musiałem zrezygnować z dostawy bo bramki sie nie otworzyły i nie było innego przejazdu.

ETS2 v1.45.xs + DLC (7+)

Profil 1: Big Combo na 1.45 ze strony forum scs

ATS (all DLC) PM Canada.
09/07/2021 11:21 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
myjeokna Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 17
Dołączył: 01/03/2018
Reputacja: 1
Podziękował: 4
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z lądowaniem
(09/07/2021 11:21 AM)jay_8421 napisał(a):  Witam.

Mam taki mały problem, że nie mogę "lądować" po użyciu F9 podczas używania kamery 0 lub komendy goto...
Jakieś pomysły na rozwiązanie?

Ps ostatnio musiałem zrezygnować z dostawy bo bramki sie nie otworzyły i nie było innego przejazdu.

jeśli masz wersję 1.41 to kliknij ctrl + f9
09/07/2021 11:25 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: jay_8421
jay_8421 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 63
Dołączył: 20/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 3
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z lądowaniem
Mam wersję 1.40, ale też działa ta kombinacja. Dzięki.

ETS2 v1.45.xs + DLC (7+)

Profil 1: Big Combo na 1.45 ze strony forum scs

ATS (all DLC) PM Canada.
09/07/2021 02:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa