Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak odpalić podkład pod mape?????
Autor Wiadomość
Boraś PL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Olsztyn
Liczba postów: 3
Dołączył: 22/11/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Jak odpalić podkład pod mape?????
Jak odpalić podkład pod mape jeżeli ten podkład ma def. I już po wrzuceniu def i podkładu do folderu ,,mod,, działa tylko na europe.mbd. Dokładnie chodzi o ten podkład (http://etrucks.pl/thread-38035.html polska północno wschodnia).
30/10/2021 09:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  podkład mapy w skali 1:1 Pablo1985a8 0 357 23/03/2022 11:11 AM
Ostatni post: Pablo1985a8
  jak odpalic PR szef 3 507 28/09/2021 05:47 AM
Ostatni post: BaKing
  Jak poprawnie zapisać mapę Moose 4 1,701 13/10/2019 02:15 PM
Ostatni post: Moose
  Podkład i skala podkładu trzcinka 3 1,267 29/11/2018 06:48 PM
Ostatni post: Adam.J
  Podkład mapy [GTS] ZmechaniZowany 1 1,036 08/08/2016 12:44 AM
Ostatni post: Michal_Z_gno

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa