Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z teksturami
Autor Wiadomość
OpalSoPL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: lubuskie
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/11/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
problem z teksturami
w ostatnim czasie zacząłem próbować coś zrobić w ME, lecz ostatnio cały czas za każdym razem gdy odpalam me tekstury dróg, budynków, itp. się wcale nie lądują.
co za tym stoi?
11/11/2021 08:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BaKing Offline
Wsiok z Radomia
***
ViP

Skąd: Radom, Mazowieckie
Liczba postów: 387
Dołączył: 25/11/2019
Reputacja: 16
Podziękował: 175
Podziękowano mu 390 raz(y)
Post: #2
RE: problem z teksturami
Dałbyś może screena jakiegoś? Najłatwiej będzie ci usunąć folder editor w dokumentach > Ets2

12/11/2021 07:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
OpalSoPL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: lubuskie
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/11/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: problem z teksturami
podsyłam screena
a co do folderu masz pewność że automatycznie zostanie dodany bo wole nie eksperymentować
Edit: modele są ale tekstur niema
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/11/2021 09:30 AM przez OpalSoPL.)
12/11/2021 09:18 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BaKing Offline
Wsiok z Radomia
***
ViP

Skąd: Radom, Mazowieckie
Liczba postów: 387
Dołączył: 25/11/2019
Reputacja: 16
Podziękował: 175
Podziękowano mu 390 raz(y)
Post: #4
RE: problem z teksturami
No dobra, już jaśniej wiem, masz włączoną jedną opcje w View
Image
Wireframe opcja ta sie zwie, wyłącz ją

12/11/2021 11:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: OpalSoPL
OpalSoPL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: lubuskie
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/11/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: problem z teksturami
(12/11/2021 11:40 AM)BaKing napisał(a):  No dobra, już jaśniej wiem, masz włączoną jedną opcje w View
Image
Wireframe opcja ta sie zwie, wyłącz ją
niestety po wyłączeniu tej opcji tekstury nadal się nie ładują
13/11/2021 03:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
OpalSoPL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: lubuskie
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/11/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: problem z teksturami
Image
13/11/2021 03:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
myjeokna Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 16
Dołączył: 01/03/2018
Reputacja: 1
Podziękował: 4
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #7
RE: problem z teksturami
(13/11/2021 03:57 PM)OpalSoPL napisał(a):  Image

kliknij "A"
13/11/2021 05:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: OpalSoPL
OpalSoPL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: lubuskie
Liczba postów: 5
Dołączył: 11/11/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: problem z teksturami
(13/11/2021 05:23 PM)myjeokna napisał(a):  kliknij "A"

Działa dziękuje za pomocOk
13/11/2021 06:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa