Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szukam podkładu Polski 1:1 1:2 lub 1:5
Autor Wiadomość
PatrykPL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Bytom
Liczba postów: 7
Dołączył: 13/04/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 661
Podziękowano mu 7 raz(y)
Post: #1
Szukam podkładu Polski 1:1 1:2 lub 1:5
Witam ja własnie w sprawie tego ze pobrałem podkład mapy w skali 1.4.5 i jak wrzucam do katalogu mod to i tak mam czerwone tło, ja nie mogę nigdzie wyrwać działającego podkładu Polski, czy ktoś wie dlaczego mi nie działa czy to przez wersje gry?

TOP 1: Fikcyjna Polska 1:5
TOP 2: Promods+RM+PR
TOP 3: Pomezania Map 1:1
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/11/2021 07:02 PM przez PatrykPL.)
13/11/2021 06:56 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
buwek Offline
Najleniwszy map-maker
****
Trucker

Skąd: Polesie Lubelskie
Liczba postów: 471
Dołączył: 24/11/2018
Reputacja: 27
Podziękował: 330
Podziękowano mu 1068 raz(y)
Post: #2
RE: Szukam podkładu Polski 1:1 1:2 lub 1:5
Przede wszystkim porównaj wszelkie pliki tego podkładu do tych z np. Fikcyjnej Polski. Błędy które zauważysz, popraw jeśli potrafisz Smile
Mogę ci na PW podesłać podkład Polesia, do niego możesz porównać pliki
(a nawet skopiować z map obszar tej samej wielkości i wkleić go zamiast mojego)

Jeśli podoba ci się moja twórczość, to dodaj podziękowanie na forum Smile
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/11/2021 07:12 PM przez buwek.)
13/11/2021 07:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: PatrykPL , Pablo1985a8
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,054
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 81
Podziękował: 2599
Podziękowano mu 1165 raz(y)
Post: #3
RE: Szukam podkładu Polski 1:1 1:2 lub 1:5
(13/11/2021 06:56 PM)PatrykPL napisał(a):  Witam ja własnie w sprawie tego ze pobrałem podkład mapy w skali 1.4.5 i jak wrzucam do katalogu mod to i tak mam czerwone tło, ja nie mogę nigdzie wyrwać działającego podkładu Polski, czy ktoś wie dlaczego mi nie działa czy to przez wersje gry?

W właściwościach uruchamiania wpisz to
-edit polska -force_mods

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
14/11/2021 07:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Pablo1985a8
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Podkład i skala podkładu trzcinka 3 1,429 29/11/2018 06:48 PM
Ostatni post: Adam.J

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa