Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z pro mods
Autor Wiadomość
toni5522 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 02/02/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Problem z pro mods
Gra się ładuje normalnie ale po otwarciu mapy wyrzuca
Mody:
Rusmap 2.43.1
Promods 2.60
Promods middle-East
Poland Rebuilding plus special transport
Hybrid plus RC full
Pro mods trailer and company pack
Voyage turbo

Kolejność od góry
Voyage turbo
Pro mods replacment trailer definition
Pro mods standalone definition
Pro mods mail trailer definition
Pro mods trailer package
Pro mods company definition
Pro mods company package
Hybrid plus
Rusmap-model2
Rusmap-map
Rusmap-model
Poland rebuilding fix 1
Poland rebuilding special transport
Poland rebuilding def
Poland rebuilding map
Poland rebuilding model
Poland rebuilding model
Poland rebuilding assets
Pro mods middle East definitions&map
Pro mods assets
Pro mods definitions
Pro mods map
Pro mods media
Pro mods models 1
Pro mods models 3
Pro mods assets package
Rusmap-def
02/02/2022 12:01 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aras. Online
Ekspert transportowy :)
*****
Pomocnik

Skąd: Zamojszczyzna !
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 366
Podziękował: 350
Podziękowano mu 2937 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z pro mods
Co tu się mogło popsuć:
1) Nie ma w menadżerze modyfikacji pliku Promods Models 2
2) Wrzuć gdzieś game.log, na stronę np. pastebin i wklej go tutaj.

Pozdrawiam.

02/02/2022 12:32 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
toni5522 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 02/02/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z pro mods
(02/02/2022 12:32 AM)Aras. napisał(a):  Co tu się mogło popsuć:
1) Nie ma w menadżerze modyfikacji pliku Promods Models 2
2) Wrzuć gdzieś game.log, na stronę np. pastebin i wklej go tutaj.

Pozdrawiam.

1) jest ale zapomniałem napisać
2) https://pastebin.com/vHhq3ABe
Jak usunąłem rusmape i to połączenie między nimi to już normalnie dziala
02/02/2022 12:46 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
******
Moderator

Skąd: Będzin
Liczba postów: 3,208
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 76
Podziękował: 2526
Podziękowano mu 5144 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z pro mods
toni5522 - Po pierwsze... Musisz mieć 5 map jak stosujesz "HybridPlus RC FULL".

-Promods 2.60 + Middle East add-on 2.60
-Poland Rebuilding 2.5.3
-RusMap 2.43.1
-Roextended 2.9/3.3

Ukraine Expansion 0.7 oraz Onal Turkey Map 1.3.2 do usunięcia, gdyż ROEX nadpisze ich sektory.

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
02/02/2022 03:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adamets2 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 217
Dołączył: 03/10/2020
Reputacja: 2
Podziękował: 161
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z pro mods
(02/02/2022 12:01 AM)toni5522 napisał(a):  Gra się ładuje normalnie ale po otwarciu mapy wyrzuca
Mody:
Rusmap 2.43.1
Promods 2.60
Promods middle-East
Poland Rebuilding plus special transport
Hybrid plus RC full
Pro mods trailer and company pack
Voyage turbo

Kolejność od góry
Voyage turbo
Pro mods replacment trailer definition
Pro mods standalone definition
Pro mods mail trailer definition
Pro mods trailer package
Pro mods company definition
Pro mods company package
Hybrid plus
Rusmap-model2
Rusmap-map
Rusmap-model
Poland rebuilding fix 1
Poland rebuilding special transport
Poland rebuilding def
Poland rebuilding map
Poland rebuilding model
Poland rebuilding model
Poland rebuilding assets
Pro mods middle East definitions&map
Pro mods assets
Pro mods definitions
Pro mods map
Pro mods media
Pro mods models 1
Pro mods models 3
Pro mods assets package
Rusmap-def

Jeśli gra się ładuje, a wyrzuca po wczytaniu mapy to moim zdaniem jest kwestia braku lub złych modów na background... Po zmianie na 1.43 i zmianie wszystkich modów również miałem ten problem na starych modach background. Trzeba pobrać od promodsów ich najnowszego moda background i fix na zoom. Na starych na mapie combo wywalało mnie.

Od 10 lat nie grałem w żadną grę i myślałem, że już do końca życia w nic nie zagram i we wrześniu 2020r ODKRYŁEM TĄ GENIALNĄ GRĘ jaką jest ETS2/ATS i nic już nie jest takie, jak wcześniej... Smile
02/02/2022 04:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
toni5522 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 02/02/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z pro mods
Rozwiązane wystarczyło pobrać roextendend czasem tylko wywala jak oddalam scrollem
Ale mam następny problem
Kupiłem logotech g920 i shifter
Jak dodaje kierownice to sprzęgło się dodaje jako gaz hamulec jako sprzęgło a gaz jako hamulec pozmieniałem i jest git
Ale jak używam shiftera i wrzucam wsteczny to wywala mnie do menu tak jakby było podpisane esc pod niego albo nie wiem
02/02/2022 04:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Wink real company logo dla wersjii 1.37 kompatybilne z pro mods miczuq 9 1,226 23/05/2020 12:01 PM
Ostatni post: italianoGT

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa