Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 3 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mazowsze
Autor Wiadomość
konradeev Offline
dziad otwocki
***
ViP

Skąd: Otwock
Liczba postów: 101
Dołączył: 04/07/2018
Reputacja: 28
Podziękował: 268
Podziękowano mu 115 raz(y)
Post: #1
Mazowsze
Siemanko!
Pora się pokazać z moim amatorskim projektem na fikcyjnej Polsce, przechodząc do rzeczy, jest to nakładka do fikcyjnej z drogami z woj. Mazowieckiego, póki co skromnie bo dopiero zaczynam. Jak na razie dalszych planów nie zdradzam Big Grin wszystko będę publikował w wątku, niżej kilka zdjęć.


Wjazd do Chynowa

Image

Chynów

Image

Chynów

Image

DK50 odcinek Słomczyn - Chynów

Image

Image

Wszystko jest oczywiście Work in Progress więc jakieś tam nie dociągnięcia się znajdą Wink


Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Image
06/02/2022 10:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: sołtys , smlytkk , Ziom , Michal_Z_gno , PatrykPL
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,041
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 80
Podziękował: 2562
Podziękowano mu 1151 raz(y)
Post: #2
RE: Mazowsze
Tylko że Fikcyjna Polska nie działa na wersji 1.43 więc nie wiem czy jest sens robić taka nakładkę

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
06/02/2022 10:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
konradeev Offline
dziad otwocki
***
ViP

Skąd: Otwock
Liczba postów: 101
Dołączył: 04/07/2018
Reputacja: 28
Podziękował: 268
Podziękowano mu 115 raz(y)
Post: #3
RE: Mazowsze
(06/02/2022 10:52 PM)Adam.J napisał(a):  Tylko że Fikcyjna Polska nie działa na wersji 1.43 więc nie wiem czy jest sens robić taka nakładkę

Sens zawsze jest, wyjście też, najwyżej zrobię na osobny moduł

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Image
06/02/2022 10:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bentlee Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 07/07/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #4
RE: Mazowsze
Kozak! Akurat ja jestem z Chynowa i nie spodziewałem się, że zobacze go kiedyś w etsie Big Grin
Powodzenia w dalszych pracach Wink

07/02/2022 12:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: konradeev
Kukasz Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 495
Dołączył: 12/12/2013
Reputacja: 43
Podziękował: 1435
Podziękowano mu 742 raz(y)
Post: #5
RE: Mazowsze
Fajnie to oprawione, czekam na dalszą realizację prac! Big Grin
07/02/2022 12:08 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: konradeev
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,041
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 80
Podziękował: 2562
Podziękowano mu 1151 raz(y)
Post: #6
RE: Mazowsze
(06/02/2022 10:55 PM)konradeev napisał(a):  
(06/02/2022 10:52 PM)Adam.J napisał(a):  Tylko że Fikcyjna Polska nie działa na wersji 1.43 więc nie wiem czy jest sens robić taka nakładkę

Sens zawsze jest, wyjście też, najwyżej zrobię na osobny moduł

Znając życice jeżeli robisz nakładka na Fikcyjna Polskę to pewnie używasz tez modeli z Fikcyjnej wiec musisz mieć zgodę MATAMET-a na używanie modeli we własnym module co innego jak by to była tylko nakładka. Tak mi się zdaje

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
07/02/2022 01:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: konradeev
konradeev Offline
dziad otwocki
***
ViP

Skąd: Otwock
Liczba postów: 101
Dołączył: 04/07/2018
Reputacja: 28
Podziękował: 268
Podziękowano mu 115 raz(y)
Post: #7
RE: Mazowsze
(07/02/2022 01:41 AM)Adam.J napisał(a):  
(06/02/2022 10:55 PM)konradeev napisał(a):  
(06/02/2022 10:52 PM)Adam.J napisał(a):  Tylko że Fikcyjna Polska nie działa na wersji 1.43 więc nie wiem czy jest sens robić taka nakładkę

Sens zawsze jest, wyjście też, najwyżej zrobię na osobny moduł

Znając życice jeżeli robisz nakładka na Fikcyjna Polskę to pewnie używasz tez modeli z Fikcyjnej wiec musisz mieć zgodę MATAMET-a na używanie modeli we własnym module co innego jak by to była tylko nakładka. Tak mi się zdaje

Z tym osobnym modułem coś słyszałem takiego, trzeba by było się samego MATAMETA-a już pytac Wink

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Image
07/02/2022 01:53 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bytnarek Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 266
Dołączył: 10/11/2019
Reputacja: 16
Podziękował: 561
Podziękowano mu 283 raz(y)
Post: #8
RE: Mazowsze
Cudnie to wygląda czekam aż będę mógł się przejechać Tongue

07/02/2022 04:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: konradeev
PanSzoferRadek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Maciejowice
Liczba postów: 17
Dołączył: 09/12/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 4
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #9
RE: Mazowsze
Kozacko! Mieszkam w Maciejowicach koło Słomczyna wiec liczę, że zobaczę go w etsie, a tak w ogóle to super robota codziennie przejeżdzam tymi okolicami wiec jak byś potrzebował pomocy typu zdjęcia dokładniejsze albo coś podpowiedzieć to wal smiało. Pozderki

A jednak się udało...
07/02/2022 07:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: konradeev
Proton222 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 17
Dołączył: 24/10/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 24
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #10
RE: Mazowsze
Gdzie te słynne sady przy DK50? Smile Oczywiście projekt 10/10 Big Grin
07/02/2022 07:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: konradeev
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa