Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
Autor Wiadomość
Danasek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 29/05/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
Dzień Dobry, wielokrotnie próbowałem ustawić dobrze wszystkie parametry map na wersji 1.43. Posiadam Promodsa, Poland Rebuilding, Promodsa Middle East oraz te ich trailery, wszystkie DLC mapowe oraz Rus Mape. Nie działa mi nawet połączenie z hybrid Plus. Gra się crashuje przy podglądzie mapy. Napisałby ktoś jak to w końcu dobrze ustawić? Z góry dziękuje za każdą pomoc!
https://imgur.com/a/93RzAfM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29/05/2022 10:50 AM przez Danasek.)
29/05/2022 10:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
oko Offline
Zbanowany
Zbanowany

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 12/03/2022
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #2
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
Orginalna gra czy pirat?
29/05/2022 11:18 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Danasek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 29/05/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
(29/05/2022 11:18 AM)oko napisał(a):  Orginalna gra czy pirat?
Gra jest oryginalna kupiona na steamie.
29/05/2022 12:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
******
Moderator

Skąd: Będzin
Liczba postów: 3,218
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 76
Podziękował: 2531
Podziękowano mu 5166 raz(y)
Post: #4
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
Potrzeba jeszcze do "prawidłowego" działania mapy ROEX 2.9 FREE lub 3.3 Premium. Inaczej nie zatrybi.

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
29/05/2022 12:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Danasek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 29/05/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
Okej, a można zdjęcie ustawionych tych wszystkich rzeczy? Dziękuje!
29/05/2022 06:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adamets2 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 217
Dołączył: 03/10/2020
Reputacja: 2
Podziękował: 161
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #6
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
(29/05/2022 10:44 AM)Danasek napisał(a):  Dzień Dobry, wielokrotnie próbowałem ustawić dobrze wszystkie parametry map na wersji 1.43. Posiadam Promodsa, Poland Rebuilding, Promodsa Middle East oraz te ich trailery, wszystkie DLC mapowe oraz Rus Mape. Nie działa mi nawet połączenie z hybrid Plus. Gra się crashuje przy podglądzie mapy. Napisałby ktoś jak to w końcu dobrze ustawić? Z góry dziękuje za każdą pomoc!
https://imgur.com/a/93RzAfM

Jak na podglądzie mapy to trzeba pobrać background mapy od PM z warsztatu steam. Na starym też mi crashowała.

Od 10 lat nie grałem w żadną grę i myślałem, że już do końca życia w nic nie zagram i we wrześniu 2020r ODKRYŁEM TĄ GENIALNĄ GRĘ jaką jest ETS2/ATS i nic już nie jest takie, jak wcześniej... Smile
29/05/2022 07:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Danasek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 29/05/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
Nadal mi crashuje grę. Czy dałby ktoś dokładne zdjęcie jak połączyć Promodsa + PR + Rus Map + RoExtended? Z góry dziękuje.
06/06/2022 11:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mielot Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 30/05/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
A czy Ty kolego nie używasz przypadkiem zbyt dużej ilości połączeń drogowych? Ja miałem kilka dni temu podobny problem na tej samej konfiguracji map. Przejrzyj ten temat http://etrucks.pl/thread-53776.html
06/06/2022 06:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Danasek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 29/05/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
(06/06/2022 06:02 PM)mielot napisał(a):  A czy Ty kolego nie używasz przypadkiem zbyt dużej ilości połączeń drogowych? Ja miałem kilka dni temu podobny problem na tej samej konfiguracji map. Przejrzyj ten temat http://etrucks.pl/thread-53776.html

To tylko trzy mapy. Grałem na nich zawsze i nie wyobrażam sobie bez nich. Wyczytałem, że RoEx jest obowiązkiem, żeby je uruchomić, więc z przymusu muszę jej użyć.
06/06/2022 08:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mielot Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 30/05/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #10
RE: Brak współpracy Promodsa, PR oraz RusMapy na 1.43
Nie chodzi mi o ilość map, bo sam używam jeszcze większej liczby, ale o ilość połączeń drogowych. Jak przejrzysz temat który Ci wskazałem to zrozumiesz w czym rzecz.
09/06/2022 07:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa