Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grę wywala do pulpitu
Autor Wiadomość
Michkopol Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/07/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Grę wywala do pulpitu
Hej
Mam problem. Gra sobie fajnie chodziła i nagle wywala do pulpitu. Zmieniałem ustawia graficzne, sprawdzałem mody czy są kompatybilne i nic nie dało. Tu macie mój game.log
Z góry dziękuję za pomoc
https://pastebin.com/1hhM3AMK
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/07/2022 11:11 AM przez Michkopol.)
24/07/2022 09:55 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 297
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 84
Podziękował: 576
Podziękowano mu 1498 raz(y)
Post: #2
RE: Grę wywala do pulpitu
Log nie działa.

Image
24/07/2022 11:04 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michkopol Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/07/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Grę wywala do pulpitu
Już naprawiłem
https://pastebin.com/1hhM3AMK
24/07/2022 11:11 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aras. Offline
:)
*****
Pomocnik

Skąd: Zwierzyniec
Liczba postów: 2,878
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 366
Podziękował: 351
Podziękowano mu 2976 raz(y)
Post: #4
RE: Grę wywala do pulpitu
Pierwsze pytanie - Czy używasz jakiekolwiek mody?
Drugie pytanie - Czy wszystkie mody, które używasz są kompatybilne z najnowszą wersją gry?

W logu znalazłem coś takiego:

Cytat:00:05:03.679 : <ERROR> d:\buildbot\slaves\win_slave\final_build_ets2_144_windows_bin_steam_x64\build\pr​ism\src\models\model\model_template.cpp(628): ?cache_data_handler@model_template_u@prism@@UEAAXXZ: Failed to load model descriptor (.pmd) or model geometry (.pmg) for '/vehicle/ai/renault_megane/ai.pmg'.

Ten błąd powoduje, że masz moda na AI, który nie działa prawidłowo. Jego usunięcie, może naprawić problem.

24/07/2022 11:58 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michkopol Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/07/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Grę wywala do pulpitu
Wszystkie mody są kompatybilne. Na innym forum też pokazywali mi ten sam błąd. Sprawdzałem mody i jeden z nich (Realistic Headlights) miał w opiniach błąd właśnie z Renault Megane czyli to co jest w logu, odinstalowałem go i sprawdzę później czy działa.
Używam takich modów:
Real Traffic Sensory and Ratio, Realistic Rain, Realistic Vehicle Lights Mod, Realistic Signs, Fael Enivorment. Do tego prawdziwe firmy, stacje paliw i reklamy oraz na kilka pojazdów.
24/07/2022 12:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Euro Track Simulator 2 wywala do pulpitu kolo48 0 106 29/12/2022 03:46 PM
Ostatni post: kolo48
  wywala mi gre podczas wczytywania jej ryder 0 128 08/11/2022 11:07 AM
Ostatni post: ryder
  gra wywala do pulpitu szakal86 0 170 25/10/2022 10:30 PM
Ostatni post: szakal86
  Wywala do pulpitu poland rebuilding rusek6993 0 158 29/08/2022 04:33 AM
Ostatni post: rusek6993
  Wywala do pulpitu podczas jazdy masiun1986 1 491 04/02/2022 01:37 AM
Ostatni post: superpiotr4

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa