Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z konsolą
Autor Wiadomość
kubereka Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 01/10/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Problem z konsolą
Witam, otóż chcę sobie pomapować troszkę lecz jak wchodzę do gry pokazuje mi się komunikat "run application again with command line parameter".
Mam skrót:
https://imgur.com/a/2vHJ1ph
Gdy klikam w skrót pojawia mi się coś takiego: https://imgur.com/a/5WeJHIO
Klikam ok po czym wchodzę normalnie do wyboru profilu, a nie do edytora, wie ktoś jak ten problem rozwiązać?
08/10/2022 08:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 297
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 84
Podziękował: 576
Podziękowano mu 1498 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z konsolą
Musisz dopisać -edit

Image
08/10/2022 08:49 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: kubereka
kubereka Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 01/10/2022
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z konsolą
(08/10/2022 08:49 AM)MATAMET napisał(a):  Musisz dopisać -edit

dzieki
08/10/2022 09:22 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z konsolą Pablo1985a8 4 1,219 30/12/2019 09:56 PM
Ostatni post: Heywood
  Konsola - problem kubi_sos 0 599 19/10/2017 02:13 PM
Ostatni post: kubi_sos

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa