Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmodeler 3 nie ładuje modelu
Autor Wiadomość
Baltazar. Online
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 24
Dołączył: 06/12/2015
Reputacja: 3
Podziękował: 0
Podziękowano mu 22 raz(y)
Post: #1
Zmodeler 3 nie ładuje modelu
siemka, mam problem w zmodzie. chce zaimportowac model i gdy juz sie zaimportuje to mam tylko w drzewku collision, a jak klikam cab cos tam to nie laduje mi nic. wyskakuja tylko jakies błędy
11/01/2023 06:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KomCior Offline
Vip
***
ViP

Skąd: PEDRO
Liczba postów: 90
Dołączył: 13/05/2016
Reputacja: 2
Podziękował: 7
Podziękowano mu 61 raz(y)
Post: #2
RE: Zmodeler 3 nie ładuje modelu
Musisz kupić zmoda

Image
11/01/2023 09:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
F34TH3R Offline
Dżordż Customs
*****
Pomocnik

Skąd: Bytów
Liczba postów: 333
Dołączył: 08/02/2019
Reputacja: 15
Podziękował: 296
Podziękowano mu 504 raz(y)
Post: #3
RE: Zmodeler 3 nie ładuje modelu
Dokładnie tak. Musisz zakupić licencję za 7 USD

11/01/2023 10:25 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmodeler nie ładuje tekstur interioru. wilku02 9 2,424 31/01/2020 03:59 PM
Ostatni post: KacperKWC
  Zmodeler3 nie importuje modelu. sasiad89993 0 1,128 06/06/2015 12:48 PM
Ostatni post: sasiad89993
Bug Zmodeler nie chce wczytać pliku. The Domin162 5 2,695 18/08/2014 01:31 PM
Ostatni post: The Domin162
  Zmodeler nie chce się włączyć. MATEUSZWI 1 1,352 31/07/2014 11:49 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa