Logowanie Zarejestruj

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1.45 - zbugowane siodło?
Autor Wiadomość
Krashang Offline
Vip
ViP

Reputacja: 5
Podziękował: 17
Podziękowano mu 32 raz(y)
1.45 - zbugowane siodło?
Witam
Gram na 1.45 ze wszystkimi DLC mapowymi i częścią innych dodatków (special transport, heavy cargo, cabin accessories, kilka paczek malowań) i następującymi modami:
- ProMods
- ProMods Middle East
- RusMap
- Poland Rebuilding
- The Great Steppe
- Jazzycat trailers and cargo
- Jazzycat AI traffic, russian traffic
- ProMods trailers and company
- Real fuel prices (warsztat Steam)
- Promods HQ map and Zoom crash fix (warsztat Steam)

Korzystam z tej konfiguracji od jakichś 4 tygodni, wszystko wydawało się być jak najbardziej OK, aż tu dzisiaj mam taki kwiatek: https://zapodaj.net/images/43458bac75b4b.jpg - zbugowane najwyraźniej siodło w ciężarówce. Dosyć mnie to dziwi, bo do tej pory jeździłem pierwszą Scanią na liście dealera, pierwszym MAN-em i było w porządku, aż dopiero po przesiadce na MAN-a Euro 6 (tego "nowego", dodanego do gry parę lat temu), zaskoczył mnie taki widok. Najdziwniejsze jest to, że siodło zdaje się wyglądać normalnie za dnia (ma oryginalne tekstury, jakąś tam nalepkę), a jak robi się popołudnie/wieczór, to robi się takie żółte. W samym gameplayu mi to nie przeszkadza, i tak tego siodła nie widzę z kabiny przecież, no ale jednak razi, bo czasem robię fotki z trasy + coś musi być nie tak, że wygląda to jak wygląda.

Spotkaliście się może z podobnym problemem? Ja, szukając rozwiązania, tylko raz, gdzie wszystkie chromowane tekstury tak wyglądały, ale tam akurat winny wszystkiemu był mod na zewnętrzną ciężarówkę... a że ja takowego nie mam, to tym bardziej jestem zdziwiony.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19/03/2023 07:54 PM przez Krashang.)
19/03/2023 07:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa