Logowanie Zarejestruj

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baza we Wrocławiu
Autor Wiadomość
john_jelies Offline
SuperAgent
ViP

Liczba postów: 119
Reputacja: 3
Podziękował: 127
Podziękowano mu 130 raz(y)
Baza we Wrocławiu
Dzień dobry, od kilku miesięcy tworzyłem sobie bazę do firmy, lecz z czasem mi się zwyczajnie znudziła. Trochę niedoróbek trudnych do naprawienia w akceptowalnym czasie (oraz przy moich umiejętnościach, a w zasadzie ich braku) oraz niezbyt ładne położenie skłoniło mnie do wydania dla Was moich wypocin. Oczywiście najpierw wywaliłem z niej jakieś ściśle tajne modele, które były tam zawarte Tongue.

Baza znajduje się we Wrocławiu, naprzeciwko DHL. Znajdziecie tam serwis, kanał, możliwość tankowania oraz miejscówki do spania. Miejsc parkingowych nie powinno zabraknąć. Jak to wygląda, możecie sobie zobaczyć na poniższych zdjęciach (MAN na zdjęciach nie jest dołączony do bazy Big Grin).

Stosować można dowolnie, nawet jak ktoś chce, to niech sobie przerobi na bazę do swojej VS.

Działa na wersji ETS 1.52 i tylko z ProMods 2.72. Nie daje gwarancji, że będzie działać na innych wersjach.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Poszukujemy kierowców do pracy! Wszystkie szczegóły znajdziecie Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść..
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27/11/2024 10:05 AM przez john_jelies.)
27/11/2024 09:59 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: longlife04 , żyrafaFH , kimalina
Kura97PL Offline
Zarejestrowani

Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
RE: Baza we Wrocławiu
Działa na nowszych wersjach promods sprawdzone na wersji ETS 1.54
02/05/2025 10:21 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: john_jelies
Odpowiedz