Logowanie Zarejestruj

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukuje moda z placem manewrowym kat C+E
Autor Wiadomość
Korr95 Offline
Zarejestrowani

Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Poszukuje moda z placem manewrowym kat C+E
Witajcie, nie znam się wgl na tych modach i cudach w ETS2, jestem w trakcie prawdziwego prawka C+E i chciałbym sobie rozpracować zależności działania naczepy na placu manewrowym. Z tego co widziałem w internecie jest trochę nagrań na YT z takimi modami z placami manewrowym ale nigdzie nie jest wyjaśnione skąd to wziąć i jak zainstalować.

1. Jaki mod jest potrzebny i skąd pobrać?

Z góry dziękuję za pomoc, przyczynicie się do pomocy w zdaniu egzaminu państwowego ?4fhl16
07/06/2025 10:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Topuś Offline
Vip
ViP

Liczba postów: 128
Reputacja: 14
Podziękował: 426
Podziękowano mu 286 raz(y)
RE: Poszukuje moda z placem manewrowym kat C+E
O ile się nie mylę to mapa Promods, a dokładnie punkt serwisowy w miejscowości Wałcz ma taki placyk. Nie dam uciąć sobie ręki ale zerknij bo coś mi świta. Big Grin

Image

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

07/06/2025 11:27 AM
Korr95 Offline
Zarejestrowani

Podziękowano mu 0 raz(y)
Ok, pobrałem ProMods Big Grin

Teraz rozumiem że trzeba jeszcze pobrać PolandRebuilding stąd ? https://polandrebuilding.pl/

Przeraża mnie, że tyle DLC paczek jest wymagane żeby to odpalić... bym musiał wydać 400 zł na te wszystkie paczki xD

Chyba że ten Wałcz inaczej idzie osiągnąć? może inny mod?
07/06/2025 08:08 PM
Topuś Offline
Vip
ViP

(07/06/2025 08:08 PM)Korr95 napisał(a):  Ok, pobrałem ProMods Big Grin

Teraz rozumiem że trzeba jeszcze pobrać PolandRebuilding stąd ? https://polandrebuilding.pl/

Przeraża mnie, że tyle DLC paczek jest wymagane żeby to odpalić... bym musiał wydać 400 zł na te wszystkie paczki xD

Chyba że ten Wałcz inaczej idzie osiągnąć? może inny mod?

Nie musisz pobierać Polanda, sam ProMods posiada go już w sobie. Możesz te mapy pobrać za free ale trwa to dłużej i w kilku paczkach.

Image

08/06/2025 08:38 AM
 Podziękowań: Korr95
hubson2017 Offline
Vip
ViP

Liczba postów: 221
Reputacja: 13
Podziękował: 458
Podziękowano mu 488 raz(y)
Między Rzeszowem a Przemyślem jest plac manewrowy na promodsie Smile

08/06/2025 01:18 PM
 Podziękowań: Korr95
Korr95 Offline
Zarejestrowani

Podziękowano mu 0 raz(y)
Potwierdzam, dokładnie w Rzeszowie w punkcie serwisowym Big Grin udało mi się wczoraj to wszystko ogarnąć czyli Promods + Poland Rebuilding i wszystko bangla jak należy.

Co ciekawe na tym placu są dwa łuki przygotowane, jeden węższy (prawdopodbnie dla zestawów typu tandem) oraz szerszy łuk (dla ciągnika siodłowego z naczepą - takim zdaje na prawo jazdy w realu) Big Grin

Muszę przyznać, że gra jest dobrze odzwierciedlona, ponieważ wszystko się zachowuje tak jak w realu, fajnie idzie poćwiczyć zachowanie naczepy przy cofaniu i nie tylko.

Może ktoś się bawił w plac manewrowy przed realnymi egzaminami na C i C+E Big Grin ? pochwalcie się swoimi doświadczeniami bo aż jestem ciekaw Smile
08/06/2025 03:02 PM
Topuś Offline
Vip
ViP

(08/06/2025 03:02 PM)Korr95 napisał(a):  Potwierdzam, dokładnie w Rzeszowie w punkcie serwisowym Big Grin udało mi się wczoraj to wszystko ogarnąć czyli Promods + Poland Rebuilding i wszystko bangla jak należy.

Co ciekawe na tym placu są dwa łuki przygotowane, jeden węższy (prawdopodbnie dla zestawów typu tandem) oraz szerszy łuk (dla ciągnika siodłowego z naczepą - takim zdaje na prawo jazdy w realu) Big Grin

Muszę przyznać, że gra jest dobrze odzwierciedlona, ponieważ wszystko się zachowuje tak jak w realu, fajnie idzie poćwiczyć zachowanie naczepy przy cofaniu i nie tylko.

Może ktoś się bawił w plac manewrowy przed realnymi egzaminami na C i C+E Big Grin ? pochwalcie się swoimi doświadczeniami bo aż jestem ciekaw Smile

Jeżeli masz DLC Grecja to tam się przejedź. Jest bardzo dużo uliczek które wymagają sporej "gimnastyki" aby w nic nie uderzyć.

Image

08/06/2025 07:52 PM
Korr95 Offline
Zarejestrowani

Podziękowano mu 0 raz(y)
(08/06/2025 07:52 PM)Topuś napisał(a):  
(08/06/2025 03:02 PM)Korr95 napisał(a):  Potwierdzam, dokładnie w Rzeszowie w punkcie serwisowym Big Grin udało mi się wczoraj to wszystko ogarnąć czyli Promods + Poland Rebuilding i wszystko bangla jak należy.

Jeżeli masz DLC Grecja to tam się przejedź. Jest bardzo dużo uliczek które wymagają sporej "gimnastyki" aby w nic nie uderzyć.

Dla mnie najważniejszy jest plac manewrowy, bo jazda po ulicach to tam już luzik Big Grin
08/06/2025 08:15 PM
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa