Logowanie Zarejestruj

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DLC Islandia
Autor Wiadomość
superpiotr4 Offline
Trucker
Trucker

Reputacja: 19
Podziękował: 321
Podziękowano mu 432 raz(y)
DLC Islandia
Wykrzyknik Nowe DLC Islandia ogłoszone Wykrzyknik

Wczoraj na blogu SCS Software (13 czerwca) gruchnęła niespodziewana wieść, iż po Nordic Horizons kolejnym planowanym terenem do wydania w formie płatnego dodatku jest Islandia. Kraj wyspiarski położony dosyć daleko od Europy, łączący wiele niezwykłych elementów natury jak strzeliste wulkany, lodowce, czarne plaże, kratery itd.

Samo DLC nie będzie zawierać jak w innych DLC gęstą sieć dróg i autostrad. Z tego co możemy wyczytać na blogu SCS głównym elementem (osią transportową) tego DLC będzie słynna malownicza pętla dookoła Islandii licząca 1400 km wraz z siecią osiedli i miast ulokowanych tuż przy tej arterii. Potwierdzone jest to, że w DLC zostanie dodana stolica tego kraju Reykjavík

Na razie nie zostało wspomniane jak do tego kraju będzie można się dostać, raczej zostaną dodane przeprawy promowe, nie wiadomo jeszcze z jakich miast portowych.

Oto kilka fotek i filmik na YT nagrany przez SCS:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Dajcie znać, co sądzicie o nowym dodatku. Obstawiajcie, kiedy możemy spodziewać się wydania tego DLC Smile

Czy w tym roku jest szansa? Raczej nie, obstawiam pierwszą połowę przyszłego roku Smile

To wszystko z mojej strony póki co.

Jeżeli pomogłem i doceniasz moje zaangażowanie, zawsze możesz zostawić jakiś punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie mi bardzo miło Smile

Kocham ETS2, testuję nowości i dzielę się wiedzą Wykrzyknik
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/06/2025 08:29 AM przez superpiotr4.)
14/06/2025 08:21 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Tedy , Ziom , Bozo
Tedy Offline
Trucker
Trucker

Reputacja: 101
Podziękował: 7123
Podziękowano mu 6526 raz(y)
RE: DLC Islandia
Gonią jak na razie z tymi DLC ekipę ProMods i pewnie kiedyś dogonią. Pytanie tylko kiedy to się stanie? Czy nowe tereny będą lepsze to się zobaczy. Przypuszczam jednak, że łatwiej będzie grać na podstawce z DLC niż na ProMods z którym mój komp już ledwie teraz wyrabia.
14/06/2025 09:27 AM
 Podziękowań: superpiotr4
superpiotr4 Offline
Trucker
Trucker

Reputacja: 19
Podziękował: 321
Podziękowano mu 432 raz(y)
RE: DLC Islandia
(14/06/2025 09:27 AM)Tedy napisał(a):  Gonią jak na razie z tymi DLC ekipę ProMods i pewnie kiedyś dogonią. Pytanie tylko kiedy to się stanie? Czy nowe tereny będą lepsze to się zobaczy. Przypuszczam jednak, że łatwiej będzie grać na podstawce z DLC niż na ProMods z którym mój komp już ledwie teraz wyrabia.

Gonią, choć te tereny SCS-owskie są na pewno jakościowo pod względem siatki dróg itd. tak średniawo. Choć co muszę uczciwie przyznać z każdym kolejnym DLC coraz bardziej się rozkręcają....

Jeżeli pomogłem i doceniasz moje zaangażowanie, zawsze możesz zostawić jakiś punkcik reputacji lub podziękowanie, będzie mi bardzo miło Smile

Kocham ETS2, testuję nowości i dzielę się wiedzą Wykrzyknik
14/06/2025 06:21 PM
 Podziękowań: Tedy
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa