Bery
Użytkownik

Liczba postów: 58
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 83 raz(y)
|
Snowymoon 2.0.30 DX11 Crash
Cześć!
Od jakiegoś czasu korzystam ze SnowyMoon, niestety pojawił się problem. Wieczorami i w nocy (raz o 21, innym razem o 1 czy 4 nad ranem) gra w losowych miejscach wyrzuca mnie do pulpitu. W logach zawsze pojawiają się błędy związane z DX11. Próbowałem już wielu rzeczy: reinstalacji sterowników karty graficznej, usunięcia modów na doradcę drogowego, dodania wyjątków w antywirusie… Niestety problem nadal występuje. Co ciekawe, ten sam SnowyMoon w ATS działa bez żadnych problemów. Na czystej grze z ProMods (myśleliśmy, że może chodzi o konkretne miejsce) problem również się pojawia, a nawet na innym komputerze sytuacja wygląda identycznie. Wychodzi więc na to, że jest to raczej konflikt na linii gra – SnowyMoon, a nie problem z samym sprzętem.
Czy ktoś z Was spotkał się z podobnymi problemami? A może znalazł jakieś rozwiązanie? Będę wdzięczny za każdą wskazówkę.
P.S. Sprawę zgłaszałem też u SnowyMoon’a, ale on sam nie wie, dlaczego tak się dzieje. W game logu pojawiają się błędy DX11, ale bez szczegółów – po prostu crash i koniec.
|
|
| 03/10/2025 11:53 AM |
|