Logowanie Zarejestruj

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dromex
Autor Wiadomość
zultrizin Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Reputacja: 7
Podziękował: 1
Podziękowano mu 146 raz(y)
Dromex
Dromex

O nas

Dromex to dynamicznie rozwijająca się firma z siedzibą w Augustowie, działająca w branży transportowej od 24.11.2025. Od początku istnienia dokładamy wszelkich starań, aby świadczyć usługi transportowe na najwyższym poziomie, stawiając na rzetelność, bezpieczeństwo i profesjonalną obsługę.

Oferta

Naszym priorytetem jest terminowa realizacja zleceń oraz pełna satysfakcja klientów. Specjalizujemy się w transporcie międzynarodowym, wykorzystując naczepy typu chłodnia. Obsługujemy przewozy na terenie całej Europy. Dążąc do stałego rozwoju, planujemy rozszerzać działalność na nowe kierunki oraz sukcesywnie wprowadzać do oferty inne typy naczep, tak aby jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby naszych klientów i wymagania rynku. Zapewniamy pełne bezpieczeństwo przewożonych ładunków — wszystkie nasze zestawy wyposażone są w system GPS umożliwiający całodobowy monitoring. Nasze pojazdy są również odpowiednio wyposażone, co pozwala na ich bardziej efektywną pracę w ramach obowiązujących przepisów.

Tabor

Flota składa się z nowoczesnych pojazdów spełniających normy emisji spalin Euro 6. Dbamy o komfort i bezpieczeństwo kierowców — każde auto jest bogato wyposażone oraz poddawane regularnym przeglądom i serwisom, aby zminimalizować ryzyko przestojów.

MAN TG3 TGX 18.520 + Schmitz Cargobull

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

27/11/2025 09:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Maciejos
Daras94 Offline
Trucker
Trucker

Liczba postów: 2,909
Reputacja: 33
Podziękował: 1976
Podziękowano mu 3757 raz(y)
RE: Dromex
Piękny Zestaw.....powodzenia Smile
27/11/2025 10:07 PM
zultrizin Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Witam ponownie. Trochę informacji od początku. MAN jest zakupiony z Holandii jako nowy, ktoś go zamówił i nie odebrał. Dziwna sytuacja. Wyposażenie bardzo dobre, wszystkie systemy na miejscu. Jedyny minus to brak dużych kotłów, tylko te mniejsze, ale nie można mieć wszystkiego. Decyzja zapadła, udało się ugrać w miarę dobre finansowanie i działamy. Po sprowadzeniu zero wkładu finansowego i oby tak zostało. Naczepa natomiast jest odkupiona od firmy spod Suwałk, oni latali tym na kraje nadbałtyckie i zakupili nowe. Wszystkie certyfikaty ważne i opony jeszcze nie w najgorszym stanie. Jedyne co przy niej podziałaliśmy to oklejenie paleciary. Jak na razie latamy pod giełdą, jednak będzie trzeba uruchomić stare znajomości i poszukać dobrej roboty. Ja natomiast stoję aktualnie w Budapeszcie i czekam na papiery, 16 ton mięsa pakowanego leci na Niemcy. Zostawiam wam parę fotek z ostatnich trasek. Bajo!

Image

Image

Image

Image
30/11/2025 09:08 PM
 Podziękowań: Maciejos , Ziom
Dolar Online
BETONOWY KRÓL
Trucker

Liczba postów: 1,902
Reputacja: 39
Podziękował: 2423
Podziękowano mu 2054 raz(y)
Fajny Man. Zdecydowanie jest ich za mało w vskach.

30/11/2025 09:53 PM
Daras94 Offline
Trucker
Trucker

Liczba postów: 2,909
Reputacja: 33
Podziękował: 1976
Podziękowano mu 3757 raz(y)
Piękne Ujęcia Smile
01/12/2025 10:39 PM
zultrizin Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Witam serdecznie. Kolejna aktualizacja z wojaży. Dalej jeżdżę po Europie, teraz akurat trasa Rennes - Nantes - Amsterdam. Udało się ogarnąć super ładunek z winem na Holandię. Trasa przebiegła bez żadnych problemów, celująco bym powiedział. Dalej pracuję nad zawiązaniem jakiejś współpracy, udało się uruchomić stare kontakty i coś już zaczyna się dziać. Teraz czekam na jakiś ładunek do Polski, ja po zjeździe do świąt już nie wyjeżdżam. MAN natomiast nie będzie stał, na jakiś czas wskoczy na Niego mój kumpel, który przed świętami coś tam pojeździ. Dzięki za przeczytanie, bajo!

Image

Image

Image

Image

Image
08/12/2025 10:50 PM
 Podziękowań: Maciejos
BorUwa Offline
WEST TO EAST
Trucker

Liczba postów: 1,216
Reputacja: 36
Podziękował: 1807
Podziękowano mu 1758 raz(y)
Całkiem sympatyczne fotki Tongue

Image
10/12/2025 12:44 PM
Maciejos Offline
Trucker
Trucker

Liczba postów: 378
Reputacja: 20
Podziękował: 1383
Podziękowano mu 1008 raz(y)
Bardzo przyjemne, ciekawe relacje. Zgadzam się z Dolarem, że MAN pomimo swej prostoty, przyciąga uwagę. Czekam na kolejne relacje z wojaży! Smile

Image
31/12/2025 05:33 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
zultrizin Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Witam w nowym roku! Na początku wszystkim, żeby się wiodło i wiecie czego sami potrzebujecie najbardziej! Miałem nie wsiadać już przed świętami, jednak kumpel coś tam zaniemógł i wsiadłem na kółko PL - IT - LT - PL. Zostawiam wam taką małą relację z ostatniej trasy.

Pescara [IT] - Kowno [LT] - Augustów [PL]

Zaczynając. Udało mi się znaleźć ładunek na zjazd idealnie, gdy zostało mi jakieś 200 km do Pescary, akurat wypadła 45'. Załadunek 15 km od poprzedniego miejsca rozładunku, więc mało podlotu. Mrożonki 22 tony do Kowna, piękna sprawa. Ogólnie załadunek przeszedł mega sprawnie, czego nie można powiedzieć o większości trasy. Z racji, że to było przed samymi świętami, starałem się gnać ile Man pozwalał. We Włoszech tylko trochę dotankowałem, żeby dolecieć do Czech i tam zalać trochę więcej, oszczędności przede wszystkim. Jedyne komplikacje jakie mnie spotkały to okolice Katowic i Warszawa, sporo niedzielnych kierowców dawało się we znaki. W Kownie już czekali na towar, więc tylko podjechałem i zrzucili. Ja wróciłem stamtąd na pusto na Augustów i święta.

Jeszcze na koniec już w starym roku udało się dogadać współpracę z pewną firmą, myślę, że niedługo pokażemy trochę więcej. Tak samo MAN dostał parę dodatków, które już niedługo wam pokażę, Bajo!

03/01/2026 09:39 PM
 Podziękowań: Maciejos , Tedy
Maciejos Offline
Trucker
Trucker

Liczba postów: 378
Reputacja: 20
Podziękował: 1383
Podziękowano mu 1008 raz(y)
Relacja bajka, widać, że tu wszystko idzie expressem! Big Grin

Image
04/01/2026 12:57 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa