eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [ETS2] Country Map/Extreme Map Beta v0.4
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jest to mapka do ETS2

Image
Image

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: Narcis-Gabriel(me)
Wersja gry: Pytajnik
Na prośbę Kolegi przetestowałem Wink
Działa w takim o to zestawie :E
TZMAP + RusMap 1.3 + pliki EU MAP 1.9 (DK - LT/LV - H/Ro) + Italy Add On 1.2.1 (plik sign i Italy 1.2.1)
(18/08/2014 11:02 PM)Renegade napisał(a): [ -> ]Na prośbę Kolegi przetestowałem Wink
Działa w takim o to zestawie :E
TZMAP + RusMap 1.3 + pliki EU MAP 1.9 (DK - LT/LV - H/Ro) + Italy Add On 1.2.1 (plik sign i Italy 1.2.1)

Dzięki wielkie, szkoda że nie działa z ProMods. Sad Smile
Nic co "podmienia" centralną EU nie będzie pracowało z ProMods a co za tym idzie PR.
Ale to co dookoła można podpiąć a przynajmniej jest spore prawdopodobieństwo współdziałania.
Co widać po ilości kombinacji zestawów Wink

TOFIKZIGI

ImagePromods-v171+PolandRebuilding_1.70+ItalyMod_1.2.1 I KIEDY DODAJE RusMap_v1.3 MAM BŁĄD Z PolandRebuilding I RusMap

Artur2210

A może jakis opis co to daje albo gdzie są te zmiany bo ja żadnych różnic nie widze
Na samej mapie moze i nie ma (miasta drogi itp) ale jak pojeździsz to dostrzeżesz...
Co widać choćby na drugim zdjęciu w pierwszym poście.

TOFIKZIGI

(20/08/2014 07:34 AM)TOFIKZIGI napisał(a): [ -> ]ImagePromods-v171+PolandRebuilding_1.70+ItalyMod_1.2.1 I KIEDY DODAJE RusMap_v1.3 MAM BŁĄD Z PolandRebuilding I RusMap

JEST OK SORY
Przekierowanie