eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Problem z słuchawkami!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam, mam problem z słuchawkami. Działa mi tylko jedna, a wcześniej działały dobrze tylko na telefonie. Bo jak miałem w komputerze to musiałem mieć wysunięte żeby działały obydwie słuchawki. A od niedawna działały na komputerze dobrze, jak miałem normalnie wpięte, tylko czasami było brak dźwięku który naprawiał się po dotknięciu wyjścia. A teraz na telefonie nie działa jedna, a przy komputerze też i nic nie pomaga. Co może być przyczyną?? Sad
Mi jak tak się zrobiło to waliłem o ścianę tą co nie grała, aż zaczęła. Wink Piszę poważnie.
Prawdpodobnie słuchawki masz do wymiany, poszła ci słuchawka lub nadłamał się kabel przy wtyczce.
(03/10/2016 08:15 PM)MAD MAX napisał(a): [ -> ]Prawdpodobnie słuchawki masz do wymiany, poszła ci słuchawka lub nadłamał się kabel przy wtyczce.

Najlepsze, jest to że miałem taką samą sytuacje z innymi słuchawkami. Teraz działają, ale należy długą przejściówką ruszać.
(03/10/2016 08:15 PM)Perkins napisał(a): [ -> ]Mi jak tak się zrobiło to waliłem o ścianę tą co nie grała, aż zaczęła. Wink Piszę poważnie.

dzięki działa, ale gdy ruszam głowe z słuchawkami to tylko jedna słuchawka działa Sad
Sluchawki do wymiany. Kabel walniety.

Lepiej kupic porzadne (zaplacic duzo) i miec pozniej spokoj Smile
Przekierowanie