Cześć, od jakiegoś czasu zastanawia mnie jak to jest w wirtualnych firmach kiedy kierowca przesiada się na nowy zestaw, a stary przechodzi na nowego kierowcę to jak oni to robią, że kierowca który wsiadł na stary zestaw widzi w nim poprzedni przebieg jaki wyjeździł poprzedni kierowca. Przecież normalnie jest to nie możliwe bo kupując ciężarówkę na singlu każda zaczyna od przebiegu 0.
Z góry dzięki! Pozdrawiam!
Można zmienić sobie przebieg
Wiem, że można za pomocą CheatEngine ale jakby nie było żeby to zrobić trzeba przejechać pare kilometrów żeby było z czego zmienić. Bardziej realna wg. mnie byłaby możliwość wpisania gdzieś w plik w grze stan licznika jak ma być wyświetlany od momentu zakupu ciężarówki. Myślałem do tego momentu że własnie tak robią VS-ki.
Nie, wszyscy robią za pomocą Cheat Engina, poza tym wystarczy przejechać tylko kilometr i wszystko pozmieniać
Więc właśnie mnie bardziej interesowałoby rozkminienie sposobu zmiany przebiegu bez Cheat Engine
Jest jeszcze jeden sposób, który spisuje się moim zdaniem głównie w przypadku VS. Można skorzystać w takim przypadku z profilu (save) poprzedniego kierowcy, poprzez wklejenie/podmianę otrzymanego od poprzedniego kierowcy folderu w Moje dokumenty > Euro Truck Sim 2 > profiles. Z tego co słyszałem to zmiana przebiegu pojazdu np. poprzez edycję plików zapisu stanu gry jest na dzień dzisiejszy niemożliwa poprzez zakodowane informacje.
Dziękuje za wyjaśnienie na pewno mi się przyda !
leci podziękowanie