eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: [1.41] Kolejność map - PM | PR | RM | ROEX | SR
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Przedstawiam wam kolejność na działanie map
- ProMods 2.56
- PolandRebuilding 2.5.1
- RusMap 2.4.2
- RomaniaExtended 3.1
- Southern Region 10.5
Dodatki:
- Paris Rebuild 3.0

na wersji gry 1.41

Oczywiście wymagane WSZYSTKIE DLC MAPOWE

WAŻNE!
- Plik Def&Map od Southern Region trzeba zastąpić innym, poprawionym przez Pana Sergey'a. Link na dole.
- Bez jakiejkolwiek modyfikacji na tło mapy, która wspiera duże kombinacje modów, będzie wyrzucać grę. Simple_Colored_Map_EUROPE, którą zaktualizowałem pod 1.41 działa dobrze nie powodując problemów, lecz inne tła też POWINNY działać.

Kolejność:
Image
Jeżeli masz sugestie co do kolejności - pisz!

ORYGINALNE LINKI AUTORÓW MODYFIKACJI:

ORIGINAL MODIFICATION AUTHOR LINKS

Simple_Colored_Map_EUROPE:

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Paris Rebuild v3.0:

Pobieranie Modyfikacji:

Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

ROEX 3.1 - PNM:

Pobieranie Modyfikacji:

NoBlackSeaFeries 1.39:

Pobieranie Modyfikacji:

RXall-PM256-RM242-PR251 RC FULL V2:

Pobieranie Modyfikacji:

ROEX31-SR10.5:

Pobieranie Modyfikacji:

RomaniaExtended 3.1:

Pobieranie Modyfikacji:

PolandRebuilding 2.5.1:

Pobieranie Modyfikacji:

RusMap 2.4.2 (4 archiwa):

Pobieranie Modyfikacji:

Pobieranie Modyfikacji:

Pobieranie Modyfikacji:

Pobieranie Modyfikacji:

ProMods 2.56:

Pobieranie Modyfikacji:

SouthernRegion -10.5 - PNM:

Pobieranie Modyfikacji:

Southern Region map [Def and Map] - by Sergey061:

Pobieranie Modyfikacji:

Southern Region 10.5:

Pobieranie Modyfikacji:

Na tej kombinacji map - RusMap nad PR mam jeden problem - rosyjskie radiowozy są na całej mapie, od Hiszpanii po Rosję. Czy da się to jakoś zmienić?
Obawiam się że nie. Tylko podaje kolejność :/ Wiadomo, że rusmap nie został przystosowany pod 1.33 oficjalnie więc jakieś problemy mogą być. Może spróbuj pogrzebać w RusMap def 1.33 myślę, że tam może leżeć przyczyna problemu
Panowie mam taki problem ze po wgraniu rus mapa z owych linków na polanadzie mam cały czas zamknięte szlabany. Wie ktoś co może być powodem
Łapcie fixa na Rosyjskie radiowozy: http://www.roextended.ro/fixes.html !
Drugi download!
Dajcie nad road connection!
(16/12/2018 03:30 PM)wojson napisał(a): [ -> ]Obawiam się że nie. Tylko podaje kolejność :/ Wiadomo, że rusmap nie został przystosowany pod 1.33 oficjalnie więc jakieś problemy mogą być. Może spróbuj pogrzebać w RusMap def 1.33 myślę, że tam może leżeć przyczyna problemu

Widać chyba fix RusMap coś namieszał bo 2 modele rosyjskich radiowozów są jako normalne auta w trafficu teoretycznie przypisane tylko do Rosji, a ta właściwa policja rosyjska to Mondeo i te auta jeżdżą tylko po Rosji. Pytanie tylko jak usunąć niektóre pojazdy z def RusMap?
adamix sprawdź czy ten fix od kolegi działa, ja już dzisiaj nie dam rady. Napisz co i jak potem Wink

EDIT: Sprawdzone w plikach, zmienia się tylko jedna linijka - spawn_ratio: 0, nie sprawdzone w grze ale powinny się pojawiać tylko w Rosji Smile
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

PS Dawid, link dodany do głownego postu Big Grin Dzięki!
Ja niestety pierwszy raz chyba poległem na aktualizacji RusMapy. Profil, który od 5 prawie lat uaktualniam o PM, RM i PR, działa tylko z PM+PR. RusMapa z fixami wywala podczas wczytywania. Chyba dawno takiego bałaganu w modach mapowych nie było. Pytanko czy nadal plik 2.30+Legacy Compatibility Fix jest potrzebny, skoro 2.32 jest już pod 1.33 i DLC Baltic?
Dla wszystkich zainteresowanych jak należy ułożyć pliki zestawu 3 map tj. RM, PM i PR na patch 1.33 - sprawdziłem i działa elegancko.

Image
Image

Bez fix-a "compatability..." się nie wczyta gra.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Przekierowanie