Witam, pisze znów z tym samym problemem, czyli podczas grania minimalizuje grę. Najczęściej dzieje sie to w menu, ale podczas jazdy też dosyć często i nie ukrywam jest to dość irytujące. Próbowałem grę odpalać różnymi kombinacjami na steamie ale za kazdym razem jest to samo, zauważyłem również, że nie tylko ja mam ten problem ale dużo innych osób, dodam, że dzieje sie to od patcha 1.32 w górę bo na 1.31 było wszystko dobrze, borykał sie ktoś z takim problem i wie jak to rozwiązać? Z góry dzięki i Wesołych Świąt wszystkim!
Log:
https://pastebin.com/nVs4uwE4
Sprawdź czy jakiś program nie ma wyższego priorytetu. U mnie niektóre komunikatory powodowały minimalizowanie gry gdy dostawałem na nich nową wiadomość np..
(22/12/2018 09:28 PM)Narzew napisał(a): [ -> ]Sprawdź czy jakiś program nie ma wyższego priorytetu. U mnie niektóre komunikatory powodowały minimalizowanie gry gdy dostawałem na nich nową wiadomość np..
Sprawdzę, ale tez gdy ustawiałem priorytet wysoki gry to problem nadal występował.
Mi się wydaję że mamy za słaby sprzęt, chodzi mi o kartę graficzną,chodź nie jestem pewny
(22/12/2018 10:10 PM)Dafix napisał(a): [ -> ]Mi się wydaję że mamy za słaby sprzęt, chodzi mi o kartę graficzną,chodź nie jestem pewny
Coś w tym może być bo 12 letnia grafika może już swoje przegrała, a Ets jak Ets ma skopaną optymalizację bo bardziej wymagajace gry chodzą prawidłowo.
Wiesz SCS do jest SCS tego nie ogarniesz, ja też mam trochę przestarzałą grafikę, a już widać poprawki na wyższych wersjach gry i może nie ciągnąc
(22/12/2018 10:24 PM)Dafix napisał(a): [ -> ]Wiesz SCS do jest SCS tego nie ogarniesz, ja też mam trochę przestarzałą grafikę, a już widać poprawki na wyższych wersjach gry i może nie ciągnąc
Więc zostaje chyba zakupić nowsze podzespoły lub cofnąć się do 1.31
Ale niech sie inni wypowiedzą co do tego problemu.
Mam tak samo, strasznie irytujące mam nadzieje że to naprawią na singlu jeszcze da się to przeżyć ale na multi to jest tragedia
Jeśli masz Avasta to dodaj ETS'a to trybu cichego. Miałem tak samo z inną grą i po dodaniu jej do tej zakładki problem znikł.