Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minimalizuje ETSa
Autor Wiadomość
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #1
Minimalizuje ETSa
Witam, pisze znów z tym samym problemem, czyli podczas grania minimalizuje grę. Najczęściej dzieje sie to w menu, ale podczas jazdy też dosyć często i nie ukrywam jest to dość irytujące. Próbowałem grę odpalać różnymi kombinacjami na steamie ale za kazdym razem jest to samo, zauważyłem również, że nie tylko ja mam ten problem ale dużo innych osób, dodam, że dzieje sie to od patcha 1.32 w górę bo na 1.31 było wszystko dobrze, borykał sie ktoś z takim problem i wie jak to rozwiązać? Z góry dzięki i Wesołych Świąt wszystkim! Smile

Log: https://pastebin.com/nVs4uwE4

Image
22/12/2018 01:03 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #2
RE: Minimalizuje ETSa
#Odświeżam

Image
22/12/2018 05:42 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Narzew Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Łukowe (RSA)
Liczba postów: 213
Dołączył: 03/08/2015
Reputacja: 10
Podziękował: 124
Podziękowano mu 250 raz(y)
Post: #3
RE: Minimalizuje ETSa
Sprawdź czy jakiś program nie ma wyższego priorytetu. U mnie niektóre komunikatory powodowały minimalizowanie gry gdy dostawałem na nich nową wiadomość np..
22/12/2018 07:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #4
RE: Minimalizuje ETSa
(22/12/2018 07:28 PM)Narzew napisał(a):  Sprawdź czy jakiś program nie ma wyższego priorytetu. U mnie niektóre komunikatory powodowały minimalizowanie gry gdy dostawałem na nich nową wiadomość np..

Sprawdzę, ale tez gdy ustawiałem priorytet wysoki gry to problem nadal występował.

Image
22/12/2018 07:45 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Młody Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Sanok[RSA]
Liczba postów: 263
Dołączył: 27/01/2016
Reputacja: 20
Podziękował: 255
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #5
RE: Minimalizuje ETSa
Mi się wydaję że mamy za słaby sprzęt, chodzi mi o kartę graficzną,chodź nie jestem pewny
22/12/2018 08:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #6
RE: Minimalizuje ETSa
(22/12/2018 08:10 PM)Dafix napisał(a):  Mi się wydaję że mamy za słaby sprzęt, chodzi mi o kartę graficzną,chodź nie jestem pewny

Coś w tym może być bo 12 letnia grafika może już swoje przegrała, a Ets jak Ets ma skopaną optymalizację bo bardziej wymagajace gry chodzą prawidłowo.

Image
22/12/2018 08:22 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Młody Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Sanok[RSA]
Liczba postów: 263
Dołączył: 27/01/2016
Reputacja: 20
Podziękował: 255
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #7
RE: Minimalizuje ETSa
Wiesz SCS do jest SCS tego nie ogarniesz, ja też mam trochę przestarzałą grafikę, a już widać poprawki na wyższych wersjach gry i może nie ciągnąc
22/12/2018 08:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Hardcor123
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #8
RE: Minimalizuje ETSa
(22/12/2018 08:24 PM)Dafix napisał(a):  Wiesz SCS do jest SCS tego nie ogarniesz, ja też mam trochę przestarzałą grafikę, a już widać poprawki na wyższych wersjach gry i może nie ciągnąc

Więc zostaje chyba zakupić nowsze podzespoły lub cofnąć się do 1.31 :E Ale niech sie inni wypowiedzą co do tego problemu.

Image
22/12/2018 08:26 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Sectorres Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 24/12/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Minimalizuje ETSa
Mam tak samo, strasznie irytujące mam nadzieje że to naprawią na singlu jeszcze da się to przeżyć ale na multi to jest tragedia Sad
24/12/2018 01:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
.:Seba11:. Offline
Trucker :D
****
Trucker

Skąd: Polska
Liczba postów: 1,788
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 66
Podziękował: 321
Podziękowano mu 2415 raz(y)
Post: #10
RE: Minimalizuje ETSa
Jeśli masz Avasta to dodaj ETS'a to trybu cichego. Miałem tak samo z inną grą i po dodaniu jej do tej zakładki problem znikł.
24/12/2018 05:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Crash ETSa podczas wczytywania. Komanczuk 13 974 01/02/2019 03:26 PM
Ostatni post: Dawid2849
  Minimalizuje grę Młody 6 637 18/12/2018 08:16 PM
Ostatni post: Młody
  Minimalizuje ETSa Hardcor123 14 1,597 05/12/2018 06:26 PM
Ostatni post: Hardcor123
  Mapy do etsa lukasz16341 1 526 07/10/2018 01:17 PM
Ostatni post: Bozo

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości