Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minimalizuje ETSa
Autor Wiadomość
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #1
Minimalizuje ETSa
Cześć. Od pewnego czasu borykam się z minimalizowaniem etsa, czy to na profilu z modami czy też czystym występuje to samo, czasem od razu gdy jadę, albo później, randomowe momenty, w czym może tkwić problem? Komputer skanowałem różnimi programami i wirusów nie ma. Teraz log z czystego profilu bez modów. Niżej log

https://pastebin.com/dPcws6fT

Image
30/11/2018 09:17 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,085
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 616
Podziękował: 32446
Podziękowano mu 14463 raz(y)
Post: #2
RE: Minimalizuje ETSa
Log generalnie masz czysty jeśli chodzi o mody więc to raczej nie będzie to Tongue

Ale jest tam błąd:
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Czyli problem jest raczej sprzętowo-systemowy i najlepiej sprawdź na początek czy masz wszystkie najnowsze sterowniki zainstalowane (głównie od karty graficzej).

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01/12/2018 12:22 AM przez Michal_Z_gno.)
01/12/2018 12:21 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Hardcor123
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #3
RE: Minimalizuje ETSa
Co najlepsze to inne gry pracują prawidłowo bez żadnego minimalizowania, ale norma, że Ets ma skopany silnik gry :E Myślę że temacik do zamknięcia Wink

Image
01/12/2018 06:45 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #4
RE: Minimalizuje ETSa
Niestety wracam ze swym problemem. Zaktualizowałem sterownik karty graficznej i przez ok 5min było okej i znowu zaczeło sie minimalizowanie do pulpitu podczas jazdy jak i w menu, pomysłów zero.. Reinstal był robiony niedawno, ale spróbuję po raz kolejny, ktoś wie w czym może leży problem? Powtórzę tak jak wcześniej, że na czystym profilu bez modów jak i z modami jest to samo. Jeżeli trzeba to też podeślę screeny ustawień graficznych w grze bo może tam coś jest pokopane.

Log: https://pastebin.com/imgEKrSb

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/12/2018 09:50 AM przez Hardcor123.)
02/12/2018 09:47 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
MaViK Offline
Citroën Team
**
Użytkownik

Skąd: Piła
Liczba postów: 62
Dołączył: 03/10/2013
Reputacja: 2
Podziękował: 19
Podziękowano mu 23 raz(y)
Post: #5
RE: Minimalizuje ETSa
Podobny problem, który u mnie zaczął się na patch 1.32. Na wersji 1.31 wszytko gra jak najlepiej

02/12/2018 01:47 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #6
RE: Minimalizuje ETSa
U mnie jest identycznie, też na 1.31 było wszystko okej.

Image
02/12/2018 01:51 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,085
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 616
Podziękował: 32446
Podziękowano mu 14463 raz(y)
Post: #7
RE: Minimalizuje ETSa
To spróbuj jeszcze zaktualizować DirectX może to coś pomoże.


Ps. Ewentualnie odpal grę w trybie OpenGL i sprawdź czy tam też będzie minimalizować.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/12/2018 02:47 PM przez Michal_Z_gno.)
02/12/2018 02:46 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Hardcor123
kubascania Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 124
Dołączył: 18/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 26
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #8
RE: Minimalizuje ETSa
mam to samo

"I ósmego dnia Bóg stworzył Truckera"
02/12/2018 03:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
MaViK Offline
Citroën Team
**
Użytkownik

Skąd: Piła
Liczba postów: 62
Dołączył: 03/10/2013
Reputacja: 2
Podziękował: 19
Podziękowano mu 23 raz(y)
Post: #9
RE: Minimalizuje ETSa
Panie Michał, nie pomaga

02/12/2018 03:36 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,823
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1886
Podziękowano mu 2441 raz(y)
Post: #10
RE: Minimalizuje ETSa
Patrząc po tym, że większość ma ten problem to nie wina sprzętu, tylko może coś Scs skopał? :E

Image
02/12/2018 03:45 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Crash ETSa podczas wczytywania. Komanczuk 13 969 01/02/2019 03:26 PM
Ostatni post: Dawid2849
  Minimalizuje ETSa Hardcor123 11 1,128 25/12/2018 08:15 AM
Ostatni post: Marcin D
  Minimalizuje grę Młody 6 635 18/12/2018 08:16 PM
Ostatni post: Młody
  Mapy do etsa lukasz16341 1 526 07/10/2018 01:17 PM
Ostatni post: Bozo

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości